Αρκούν μόνο μερικές δημιουργικές πινελιές για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας. Να το γεμίσετε με θετική ενέργεια, να ανανεώσετε την αύρα του. Ας μιλήσουμε για ένα κομμάτι του σπιτιού, στο οποίο πολλές φορές δεν δίνεται η απαραίτητη επιμέλεια ως προς την διακόσμησή του: την είσοδό του.

Η είσοδος του σπιτιού δίνει την πρώτη εντύπωση για το τι θα επακολουθήσει στο εσωτερικό του. Με φαντασία και έμπνευση μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα πολύ ευχάριστο σημείο του, αλλά και ένα άκρως πρακτικό και λειτουργικό. Εκμεταλλευτείτε το χολ για να τοποθετήσετε έναν καθρέπτη, ένα ή περισσότερα κάδρα. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε ένα μικρό γραφείο με επιτραπέζιο φωτιστικό και μερικά φρέσκα λουλούδια. Αν υπάρχει και συρταριέρα, ακόμα καλύτερα!  Μπορεί να είναι ένας διακριτικός, αποθηκευτικός χώρος.

Άλλη μια όμορφη ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια αυτοσχέδια γκαρνταρόμπα στην είσοδο του σπιτιού ώστε να μπορείτε να κρεμάτε μπουφάν, καπέλα, ομπρέλες.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα μικρό καναπεδάκι, μια μπρεζιέρα ή ένα σκαμπώ. Τοποθετήστε δίπλα ένα τραπεζάκι με φρέσκα λουλούδια και ένα “έξυπνο” μικρό χαλάκι (πάρτε ιδέες για αυτά από τις φωτογραφίες που ακολουθούν) και θα δείτε διαφορά!

d8

d1

d2d3

d4

d5

d6

d7

de30

de8

de9

de10

de11

de12

de13

de14

de15

de16

de17

de18

de19

de20

de21

de22

de23

de24

de25

de26

de27

de28

de29

Πηγή: www.bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ