Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πόλεις της Ευρώπης,που πέραν του ότι είναι πολύ όμορφες προσφέρουν και ένα ιδανικό” έδαφος” ώστε οι κάτοικοι τους να εξισορροπήσουν τη προσωπική του ζωή σε αρμονία με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Ο εργαζόµενος αρχίζει σιγά σιγά να µη νιώθει καλά µε την εργασία του, αφού αυτή επηρεάζει τις οικογενειακές του σχέσεις, την προσωπική του ισορροπία, την αυτοεκτίµησή του και την αίσθηση ότι «τα καταφέρνει». Όταν χάνεται αυτή η ισορροπία, η αποδοτικότητά και το ηθικό πέφτει και συχνά δημιουργείται το αίσθημα του ανεκλπήρωτο και των χρόνων που πάνε χαμένα.

Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της TotallyMoney, οι σκανδιναβικές χώρες βρίσκονται σταθερά σε καλύτερη μοίρα, αφού έχουν βρει το μυστικό της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το μέσο όρο ωρών εργασίας ανά ημέρα, το χρόνο που αφιερώνει κανείς σε εξωτερικές δραστηριότητες και χόμπι και τις συνολικές αργίες, βγήκαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Δείτε τα πιο ρομαντικά και πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων ανά τον κόσμο!

Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες χώρες για όσους αναζητούν λίγο περισσότερο χρόνο για την ψυχαγωγία τους.

10.Βέλγιο

9.Αυστρία

8.Γερμανία

7.Λουξεμβούργο

6.Ισπανία

Κόστα Ρίκα: Οι 10+1 λόγοι που θα σας κάνουν να κλείσετε εισιτήρια…χτες!

5.Γαλλία

4.Φινλανδία

3.Ολλανδία

2.Σουηδία

Ισπανία: 8 ξεχωριστοί προορισμοί για ένα εναλλακτικό ταξίδι

1.Δανία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ