Ω…ναι είναι το περίφημο Shangri-la κυριολεκτικά πάνω στον Βόσπορο ένα ξενοδοχείο πανέμορφο που θα το αγαπήσετε σίγουρα μέσα από τις φωτογραφίες που θα σας προσφέρει το travelstyle.gr!!! Το ποιο ωραίο φυσικά είναι η τιμή του μπορείτε να το βρείτε από 150 ευρώ ανάλογα την περίοδο και μιλάμε για 5στερο ξενοδοχείο με καταπληκτική θέα και locasion διαβάστε περισσότερα και δείτε όλες τις φωτογραφίες!!!

1

Το Shangri-La Bosphorus, Istanbul βρίσκεται στην ευρωπαϊκή ακτή του Βοσπόρου, ανάμεσα στο παλάτι Ντολμάμπαχτσε και στο Ναυτικό Μουσείο. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει εσωτερική πισίνα, το σπα CHI, The Spa και κομψά διακοσμημένα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις.

3

Τα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση με ασιατικές επιρροές, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και βάση σύνδεσης για iPod. Τα μαρμάρινα μπάνια είναι εξοπλισμένα με θερμαινόμενα δάπεδα και προϊόντα περιποίησης Bulgari.

4

Το IST TOO σερβίρει επιλεγμένα πιάτα από την παγκόσμια κουζίνα, όπως σπεσιαλιτέ από την Ιαπωνία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μεσόγειο και την Τουρκία. Το αυθεντικό εστιατόριο Shang Palace αποτελεί τη γαστρονομική εισαγωγή του Shangri-La στην πόλη της Κωνσταντινούπολης. Προτείνει εδέσματα της κινεζικής κουζίνας σε εκλεπτυσμένο περιβάλλον με σύγχρονη διακόσμηση. Το Lobby Lounge αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την ειδική παράσταση Kung-fu Tea Master και να δοκιμάσετε περισσότερα από 100 είδη κινέζικου τσαγιού και αρτοσκευασμάτων.

5

Το σπα CHI, The spa του Shangri-La Bosphorus περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, παραδοσιακό τούρκικο λουτρό, υδρομασάζ και ατμόλουτρα. Παρέχονται επίσης ιδιωτικές σουίτες σπα.

6

Το Λιμάνι Μπεσίκτας των φέρι απέχει λίγα μόλις βήματα από το ξενοδοχείο. Η Πλατεία Ταξίμ είναι προσβάσιμη σε 2χλμ. ενώ το Αεροδρόμιο Ατατούρκ βρίσκεται 27χλμ. μακριά. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

13

12

10

15

17

18

19

24

23

22

21

25

26

27

28

1

89

14

2930

31

32

Απλό 183€ το βράδυ το δίκλινο

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

Πηγή: www.booking.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ