Η ρώσικη επιχείριση διαμαντιών World of Diamonds, συνεργάζεται με το εστιατόριο Ce’ La Vi στην Σιγκαπούρη και μαζί προσφέρουν το ακριβότερο δείπνο του κόσμου, με κόστος 2 εκατομμύρια δολάρια!

Η εν λόγω εταιρεία πολύτιμων λίθων πρόσφατα παρουσίασε ένα ροζ-επίχρυσο πλατινένιο δαχτυλίδι με ένα μπλε διαμάντι 2.08 καρατίων, το οποίο τράβηξε την προσοχή πολλών στους κύκλους της καλής κοινωνίας, ανάμεσα τους και της βασιλικής οικογένειας, αντί όμως να πωληθεί για πολλά χρήματα, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί σαν μέρος μιας πολύ ιδιαίτερης εκδήλωσης.

Ταξίδια: Οι καλύτεροι προορισμοί στο εξωτερικό

Αυτό το δείπνο κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια και είναι το ακριβότερο του κόσμου

Το τυχερό και ζάπλουτο ζευγάρι που θα μπορέσει να την παρακολουθήσει, θα συμμετέχει σε ένα δείπνο, το οποίο περιγράφεται σαν το ακριβότερο του κόσμου και στο τέλος του οποίου, θα λάβει το πανάκριβο κόσμημα, που ονομάζεται Jane Seymour, προς τιμήν της γνωστής ηθοποιού. Σύμφωνα με τον Karan Tilani, στέλεχος της World of Diamonds Group, αυτή η εμπειρία αποτελεί το ακριβότερο γεύμα του κόσμου, όπως και το πιο χλιδάτο, ενώ η εταιρεία περιμένει ότι θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, μονάχα όμως ένα ζευγάρι θα μπορέσει τελικά να συμμετέχει.

Ταξίδι στο χρόνο: 5 πόλεις που έχουν εξαφανιστεί!

Το γεύμα θα ξεκινήσει με μια 45λεπτη βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια το ζευγάρι θα περάσει λίγη ώρα σε μια πολυτελέστατη κρουαζιέρα. Επίσης, μιας πανάκριβη Rolls-Royce θα το παραλάβει και θα το μεταφέρει στο Ce’ La Vi, που βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου Marina Bay Sands, όπου 10.000 φρέσκα τριαντάφυλλα θα το περιμένουν. Εκεί, οι δύο τυχεροί θα έχουν θέα της πόλης 360 μοιρών, όπως και ένα πλήρες γεύμα της μοντέρνας ασιατικής κουζίνας, ενώ το τραπέζι που θα καθίσουν είναι ειδικά κατασκευασμένο από την εταιρεία The Plush και θα φάνε το φαγητό τους με chopsticks διακοσμημένα με διαμάντια, που θα αναγράφουν τα ονόματα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες με drone: Το Χονγκ Κονγκ δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό από ψηλά!

Τα μεσάνυχτα, θα δουν και το δαχτυλίδι. Εκτός όμως από 2 εκατομμύρια, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ανακοίνωσαν και μια σειρά κριτηρίων που θα πρέπει να πληρεί το ζευγάρι για να συμμετέχει, όπως π.χ. τη συγγένεια του με τα μπλε διαμάντια ή το πως σκοπεύει να αξιοποιήσει το κόσμημα αυτό. Οπότε αν δεν είστε ζάμπλουτος και με εξουσία, μην προσπαθήσετε να πλησιάσατε αυτό το διαμάντι, γιατί ο κόπος σας θα πάει στράφι.

 

πηγή:e-daily.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ