Ενημερώθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017, 15:18

toskani

Ο Γιώργος Παπαχατζής μας προτείνει ένα μοναδικό road trip στην Τοσκάνη! Με αφετηρία την ειδυλλιακή Φλωρεντία εξερευνά πόλεις-κοσμήματα και περιπλανιέται στην ιταλική εξοχή σε μια εξόρμηση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας!

diakopes-me-hlio-ton-oktovri_%ce%ba

Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρέτησε κι όμως υπάρχουν μέρη στον τουριστικό χάρτη που έχουν ακόμα ήλιο! Η Κατερίνα Φωτοπούλου μας προτείνει value for money ονειρεμένους προορισμούς που η ζέστη καλά κρατεί, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στην άλλη άκρη του κόσμου!

india

Σε αυτό το τεύχος η Κατερίνα Ρίγκου μας παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι ζωής στο Ρατζαστάν της Ινδίας γεμάτο χρώματα και εικόνες!

bordeaux_%ce%ba

Βάζουμε το Μπορντό στην ατζέντα μας και ανακαλύπτουμε όλους τους λόγους που πρέπει να το επισκεφθεί κανείς εκτός από τον… μύθο του κρασιού! Δεν χαρακτηρίζεται άλλωστε τυχαία το ¨νέο Παρίσι της Γαλλίας».

nayplio-new_k

Η διευθύντρια σύνταξης του Icons Travellers, Τίτη Βελοπούλου ταξιδεύει στο Ναύπλιο και ανακαλύπτει τον αγαπημένο προορισμό για τις φθινοπωρινές μας (και όχι μόνο) αποδράσεις, σαν να είναι η πρώτη φορά!

argos_%ce%ba

Σαν μια αναπάντεχη έκπληξη, το Άργος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και σας δίνουμε όλους τους λόγους που αξίζει να το εντάξετε κι εσείς στο ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο!

thessaloniki-best-addresses_%ce%ba

Τώρα είναι η εποχή της κι εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να ανηφορίσουμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και να κάνουμε check in στα πιο hot στέκια της! Δείτε ποια είναι για να μην περπατάτε στα τυφλά!

weekends_greece

Με αφορμή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου βάζουμε στο μικροσκόπιό μας 5 προορισμούς που σίγουρα δεν σας έρχονται πρώτοι στο μυαλό για ένα short break  και σας τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

hotels-in-athens_%ce%ba

Κάνουμε focus στη νέα τάση της διαμονής και σας παρουσιάζουμε τις πολυσυζητημένες αφίξεις στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας!

125

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ