Ενημερώθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017, 15:37

Το νέο τεύχος του Icons Travellers κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει στα καλύτερα!

Bερόνα


Αφεθείτε στο απόλυτο παραμύθι στην πιο ρομαντική πόλη της Ιταλίας και δείτε γιατί η Βερόνα αξίζει μια θέση στην ταξιδιωτική σας ατζέντα ακόμα και… solo!

Βενετία


Εξερευνήσαμε την Βενετία παρέα με τους ντόπιους και τη ζήσαμε ακολουθώντας τα μυστικά τους, μακριά από την τουριστική πεπατημένη!

Ηοtlist 2017


Σε αυτό το τεύχος κάνουμε focus στους 23 πιο ανερχόμενους ευρωπαϊκούς προορισμούς που θα συζητηθούν πολύ το επόμενο διάστημα και σας δίνουμε μοναδικές ιδέες για τα επόμενα ταξίδια σας!

Megeve


Γνωρίστε κι εσείς τη Μegeve, το old time classic θέρετρο των Άλπεων που διατηρεί μέχρι και σήμερα την απαράμιλλη γραφικότητά της! Η Τίτη Βελοπούλου μοιράζεται μαζί μας τα πιο χρήσιμα tips για μια chic ski εξόρμηση!

Chamonix


Η Τίτη Βελοπούλου μας προτείνει την απόλυτη extreme εμπειρία στο Chamonix των γαλλικών Άλπεων.

Ace Hotel Shoreditch London


Ετοιμάζεστε για Λονδίνο και αναζητάτε ξενοδοχείο; Διαβάστε ένα πλήρες review από τον Γιώργο Παπαχατζή για το Ace Hotel που κλέβει την παράσταση στην hip γειτονιά του shoreditch και σίγουρα θα κάνετε κράτηση!

Καστοριά


Στο Icons Travellers Φεβρουαρίου η Κατερίνα Φωτοπούλου μας ταξιδεύει στην πανέμορφη και άκρως χειμερινή Καστοριά με εικόνες που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε, τις καλύτερες προτάσεις για όλα όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε αλλά και όλα τα must στέκια της πόλης!

Μοuntain Resorts


Κάναμε check-in στα πιο value for money ορεινά resorts της Ελλάδας και ενδώσαμε στην απόλυτη πολυτέλεια και χαλάρωση!

Κοζάνη


Ανακαλύψαμε την Κοζάνη και έχουμε για εσάς όλους τους λόγους που αξίζει να την εντάξετε στην ταξιδιωτική σας ατζέντα ακόμα κι αν δεν… σας γεμίζει το μάτι!


Στις σελίδες του περιοδικού σας αποκαλύπτουμε επίσης όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα τάση διαμονής στη Θεσσαλονίκη με μικρά και stylish ξενοδοχεία, περνάμε ένα αξέχαστο weekend στην Καστάνιτσα της Ορεινής Αρκαδίας και γεμίζουμε μπαταρίες με μια ημερήσια εκδρομή στα… κάτασπρα Τρίκαλα Κορινθίας. Επίσης ζούμε στους ρυθμούς των Αποκριών σε Γαλαξίδι, Ξάνθη, Νάουσα, Σύρο, Ρέθυμνο και ένα σωρό ακόμα… καρναβαλικούς προορισμούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ