Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικά και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς. Αργεντίνικα μυστικά αλλά και καλομαγειρεμένα παραδοσιακά πιάτα. Οργανικά αλλά και… michelενάτα. Το AthensMagazine.gr σου παρουσιάζει 10 νέα και παλιά εστιατόρια της πόλης που αξίζει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

 

Δείτε αναλυτικά:

Los Loros – Μια από τις αφίξεις που αναμένεται να συζητηθούν αρκετά το επόμενο διάστημα είναι το νέο γευστικό χτύπημα του Marko Rossi -από το Nixon- που μαζί με την Μάρω Παρασκευούδη μας συστήνουν γεύσεις Βενεζουέλας και Κολομβίας! Και το όνομα αυτού: Los Loros!

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Aνθός Γεύσεων –  To γνωρίσαμε στην Καλλιθέα, όταν πριν περίπου 3 χρόνια ο Γιώργος Γεράρδος μας υποδέχτηκε στον Ανθό Γεύσεων και μας σέρβιρε σπεσιαλιτέ της γιαγιαδίστικης κουζίνας που συναντούσαν την gourmet αισθητική, σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο. Πλέον το εστιατόριο άλλαξε γειτονιά και το συναντάμε στην πάντοτε απαιτητική Κηφισιά και στον χώρο που βρίσκονταν μέχρι πρότινος η «Σκάντζα».

Δείτε περισσότερα εδώ

Νόστιμη... μετακόμιση στα βόρεια προάστια: Στην Κηφισιά ο Ανθός Γεύσεων!

 

 

Telaro –  Ένα στέκι που θα λατρέψουν οι μικροί αλλά και οι τέτράποδοι φίλοι μας έφτασε, επιτέλους, στο κέντρο, συστήνοντας ένα concept έξω από τα καθιερωμένα. Ο δρόμος που πάλλεται από ενέργεια πρωί- βράδυ στο κέντρο της πόλης αποκτά κάτι που ομολογουμένω του έλειπε πολύ. Ένα family και pet friendly στέκι που κρατά την πιο ευχάριστη συντροφιά σε γονείς και παιδιά, σε όσους θέλουν να γεμισουν τις μπαταρίες τους κάνοντας ένα διάλειμμα ή μετά τη δουλειά ή σε εκείνους πο θέλουν να απολαύσουν μια ξένοιαστη βόλτα μαζί με το κατοικίδιό τους.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Ancho Mexican Grill – Το πολύ επιτυχημένο concept μεξικάνικου street food αποκτά νέο χώρο στην Κηφισιά και μας προσφέρει όλες τις λατρεμένες γεύσεις! Burrito, tacos, quesadillas, μαργαρίτες και πολλά ακόμη, φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Clap the Restaurant – Στη 2η του χρονιά μπαίνει το εστιατόριο Clap the Restaurant του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εντάσσοντας τον σημαντικό και ταλαντούχο σέφ Κίμωνα Λίγδα στην κουζίνα του. Ο Κιμωνας σε συνέχεια μιας σημαντικής καριέρας σε εστιατόρια όπως αυτό του “HILTON” και το“LE CHALET DE LA FORET” (με 2 αστέρια Michelin) στις Βρυξέλλες αλλα επίσης το “SALVIA” στο Aristi Mountain Resort & Villas και το “2ΜΑΖΙ”  στην Πλακα αναλαμβάνει την κουζίνα του Clap The Restaurant.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ