Πεινάς και θες να φας κάτι γρήγορο;

Ονειρεύεσαι μια μακαραονάδα κατά τη διάρκεια της μέρας;

Τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μια pasta «Aglio e olio».

Tα υλικά είναι απλά και σε λιγότερο απο 10 λεπτά, θα έχεις στο πιάτο σου την πιο απολαυστική γεύση.
Η συγκεκριμένη μακαρονάδα φτιάχνεται με ελαιόλαδο και σκόρδο και στο τέλος για ακόμα πιο δυνατή γευστική συγκίνηση προσθέτουμε και μπόλικο μαϊντανό.

Στα ιταλικά ακριβά εστιατόρια σπάνια θα βρείτε το πιάτο. Όμως σε εκείνα των μικρών πόλεων ή στα χωριουδάκια σχεδόν πρωταγωνιστεί!

Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη- Στην πόλη που δεν κλείνει τα φώτα της ποτέ

Υλικά για 4 άτομα:

Αποτέλεσμα εικόνας για spaghetti aglio e olio

500 γρ. Spaghetti
Σκόρδο σκόνη
150 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Πεπεροντσίνο σκόνη
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι

Το Ρέθυμνο της «καρδιά» μας!

Προετοιμασία:

1. Βάλτε 5 λίτρα νερό να βράσουν σε μεγάλη κατσαρόλα.
2. Βάλτε τα σπαγγέτι να βράσουν
3. Αρωματίζετε το λάδι με σκόρδο και πεπεροντσίνο
4. Ανακατεύετε τα σπαγγέτι με το λάδι
Όταν τα μακαρόνια σας είναι έτοιμα, προσθέτετε μαϊντανό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ