Ενημερώθηκε στις 29 Αυγούστου 2017, 18:58

Φωλιασµένο σε µια αυλή-όαση µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα, ξεχωρίζει εδώ και µια δεκαετία για τις ειδικές κοπές και τα εκλεκτά κοµµάτια κρέατος που µονοπωλούν την κάρτα του, σαφώς ανανεωµένη πλέον µε αρκετές προτάσεις σε ορεκτικά και πληθωρικές σαλάτες!

Φετινό must η σπαλοµπριζόλα νεροβούβαλου (µοσχάρι ωρίµανσης 40 ηµερών)! Όσο για τους λάτρεις του είδους, ανοίξτε την όρεξή σας µε φρέσκα στρείδια και τη special αχινοσαλάτα από το Oyster bar! Ηighlight: Η boulangerie-pâtisserie µε χειροποίητο ψωµί και ολόφρεσκα γλυκά! Από €30. Καθηµερινά 19:00-02:00.

Πανάχρα, T. 22890 24020, www.unoconcarne.gr  

Πηγή: Best in Travel Mykonos 2017

Mykonos 2017

Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο κατεβάζοντας δωρεάν το ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ