Ενημερώθηκε στις 30 Ιουλίου 2018, 17:48

Αυτό το αεροδρόμιο έχει ξεχωρίσει….Και έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε ταινίες του Χόλιγουντ.
Και είναι το…..

TWA Terminal, Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy στη Νέα Υόρκη

Υποδέχεται επιβάτες από το 1962 και το ενδιαφέρον που ίσως δεν γνωρίζατε, ακόμη κι αν το έχετε επισκεφτεί, είναι ότι ο αρχιτέκτονας, Eero Saarinen, σχεδίασε το τερματικό να θυμίζει τα φτερά ενός γλάρου που πετά. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, με μια από αυτές να είναι το Catch Me If You Can, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Aυτό είναι το πιο περίεργο ξενοδοχείο του πλανήτη και βρίσκεται στο….


Και κάποια ακόμα που έχουν εντυπωσιάσει το κοινό…

Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon, Νότια Κορέα

Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας και ένα από τα πιο πολυσύχναστα του κόσμου. Εγκαινιάστηκε το 2001 και από το 2005 βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη θέση των καλύτερων αεροδρομίων του κόσμου, από το Airports Council International. Έχει λάβει 5 αστέρια από την Skytrax που αξιολογεί αεροδρόμια και έχει γήπεδο γκολφ, σπα, πριβέ κοιτώνες, καζίνο και εσωτερικούς κήπους.

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που λάτρεψε πασίγνωστος συγγραφέας βιβλίων- Εξηγεί τους λόγους

Διεθνές Αεροδρόμιο Menara, Μαρακές, Μαρόκο

Εγκαινιάστηκε το 1952 και είναι το μοναδικό αεροδρόμιο του Μαρακές. Παρ’ όλο που είναι μικρό και απλό, είναι στη λίστα με τα πιο όμορφα του κόσμου, λόγω της πρόσοψής του που δημιουργήθηκε σε μια πρόσφατη επέκταση κι έχει μια ιδιαίτερη αισθητική.

Αεροδρόμιο Bilbao, Ισπανία

Μετρά ήδη 8 χρόνια λειτουργίας και είναι ένα από τα 6 πιο κερδοφόρα ισπανικά αεροδρόμια. Είναι γνωστό ως “La Paloma” που σημαίνει το περιστέρι και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζει ένα πουλί που πετά.

ΠΗΓΗ πλροφοριών: clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ