Ετοιμάζεις ταξίδι, είσαι ένα βήμα πριν κλείσεις, αλλά τα χέρια σου είναι «δεμένα» μέχρι να βρεις κατάλυμα. Ωραία τα ξενοδοχεία, αλλά προτιμάς κάτι πιο οικείο και άνετο, ένα σπιτάκι ας πούμε, ή κάτι πολύ πιο οικονομικό, όπως ένα και μόνο δωμάτιο ενός κατοικημένου σπιτιού.

Ευτυχώς οι επιλογές στην αναζήτηση καταλύματος είναι τόσες πολλές πλέον, που δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεσαι σε μία και μόνο πλατφόρμα. Καλό και άξιο το Airbnb, αλλά ρίξε μία ματιά και στα ακόλουθα, ποτέ δεν ξέρεις.

Η φυλή Korowai μένει σε δεντρόσπιτα σε ύψος 40 μέτρων! Αρχικά τα σπίτια σχεδιάστηκαν για την αποφυγή επιθέσεων από αντίπαλες φυλές

Homestay
Όσοι το εμπιστεύονται, λένε πως το Homestay είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είναι το AirBnB. Οι ντόπιοι σε φιλοξενούν, σου συστήνουν τα αγαπημένα τους μέρη, σου δίνουν πληροφορίες κι εσύ πληρώνεις το τίμημα.

VRBO
Το Vacation Rental by Owner είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του AirBnB. Κερδίζει στα σημεία, όπως στην αναλυτική περιγραφή των κατοικιών και στις διαθέσιμες φωτογραφίες. Είναι επίσης «συνδεδεμένο» με δωμάτια ξενοδοχείων.

VacayHero
Το παλιό Zaranga είναι ιδανικό για όποιον σχεδιάζει ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Mια ξεχωριστή διαμονή μέσα στη φύση σε ένα ρομαντικό,οικολογικό δεντρόσπιτο στη Σκωτία

Wimdu
Aν προγραμματίζεις απόδραση σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, το Wimdu είναι μία από τις πλατφόρμες στις οποίες πρέπει να στηρίξεις τις ελπίδες σου. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που «τρέχουν» συχνά.

Δείτε το εσωτερικό τζαμιών στο Ιράν: Εκθαμβωτική συμμετρία και αρχιτεκτονική τελειότητα

Tripping
Δεν είναι πλατφόρμα ενοικίασης, αλλά μηχανή αναζήτησης. Το Tripping περιλαμβάνει 8 εκατομμύρια επιλογές σε 150.000 προορισμούς. Κοινώς μπαίνοντας έχεις πρόσβαση σε διαθέσιμα καταλύματα του TripAdvisor, του VRBO, κτλ. Αλλά θέλει ταχύτητα στις αποφάσεις.

πηγή:ladylike.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ