Πρώτη φορά στην κουζίνα; Η πιο εύκολη συνταγή για μακαρόνια με πεντανόστιμη σάλτσα ΜΠΟΛΟΝΕΖ!!!

Είναι ένα από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα πιάτα για μικρούς και μεγάλους.

Πρώτη φορά στην κουζίνα; Σας έχουμε τη ΣΥΝΤΑΓΗ!!!

Υλικά

750 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμικτος (500 μοσχαρίσιος, 250 χοιρινός)
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, ολόκληρο
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
200 ml νερό
2 φύλλα δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι
400 γραμμάρια ντομάτας κονκασέ,
1 πακέτο μακαρόνια
λίγο βούτυρο για το σοτάρισμα των μακαρονιών
τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα

Διαβάστε ακόμα: Μια τέλεια tagliata!!! Η Ιταλική κουζίνα στο πιάτο σας

Εκτέλεση

Διαλέξτε σπαγγέτι!!!
Βάζουμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει καλά και ρίχνουμε το λάδι. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και ρίχνουμε τον κιμά «τρίβοντάς» τον με τα χέρια. Τον ανακατεύουμε καλά να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια την ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το σκόρδο, το μπαχάρι, τα φύλλα της δάφνης και αλατοπιπερώνουμε.
Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνει ένα ενιαίο μίγμα και προσθέτουμε το νερό.

Διαβάστε ακόμα: Η εντυπωσιακή υπόγεια αρχαία πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια τυπική πόλη!!!

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για περίπου 15 λεπτά, παρακολουθώντας μήπως και χρειαστεί λίγο περισσότερο νερό.
Την ίδια ώρα σε μια βαθιά κατσαρόλα βράζουμε νερό, το αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ζυμαρικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ