Η Μήθυμνα ή Μόλυβος είναι ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός βορειοδυτικά της Λέσβου. Η Λέσβος είναι ένα νησί με μακρά ιστορία το οποίο μαγεύει με τη φυσική του ομορφιά, τις μοναδικές παραλίες και τη γραφικότητα των πόλεων του. 

Η ομορφιά της Λέσβου έγκειται στη πολεοδόμηση, στον πλούτο αλλά και στην ιστορία που συναντά κανείς περπατώντας στα στενά της. Οι ακρογιαλιές της είναι πεντακάθαρες και ιδιόμορφες.

Μια βόλτα στη Μόλυβο θα σας γοητεύσει με τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις αλλά και τους χαμογελαστούς ανθρώπους. Δε θα θέλατε τώρα να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας σε αυτό το σοκάκι, κάτω από τον ηλιούλουστο ουρανό; Και όταν η νύχτα πέσει… Ώρα για το μόνο ελληνικό ποτό που έχει συνδέσει τόσο πολύ το όνομα του με ένα τόπο, το ούζο! Στην υγεία σου Λέσβο!

Αστυπάλαια: Οι 10 κορυφαίες παραλίες της «πεταλούδας» του Αιγαίου που αξίζει να επισκεφθείς! (photos)

Σε ποιο χωριό του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ωραιότερους δρόμους στον κόσμο; (photos)Η παραδοσιακή αγορά του Μολύβου κάτω από το Σαλκιμι (Γλυσινα) © Κώστας Σταματέλλης

Διαβάστε ακόμα:
Πάργα - Σύβοτα: Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι στην «Καραϊβική» της Ελλάδας με τις εξωτικές παραλίες και το καταπράσινο τοπίο

Σε ποιο χωριό του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ωραιότερους δρόμους στον κόσμο; (photos)CORMA

Οι 25 πιο όμορφοι και γραφικοί δρόμοι σε όλο τον κόσμο! Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός! (photos)

Σε ποιο χωριό του Αιγαίου βρίσκεται ένας από τους ωραιότερους δρόμους στον κόσμο; (photos)© Costellis

Κεντρική Φωτογραφία: © Costellis

πηγή: trivago.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ