californias-great-america-patriot

Αν είσαι λάτρης των θεματικών πάρκων, το 2017 είναι η χρονιά σου! Σου παρουσιάζουμε τους 10 καλύτερους και πιο συναρπαστικούς χώρους που ανοίγουν φέτος!

Walt Disney World, Φλόριντα- Πανδώρα: Κόσμος του Avatar

disney world pandora

Στις 27 Μαΐου αναμένεται αυτό το πάρκο που θα συγκλονίσει τους θαυμαστές του Avatar. Οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να περιηγηθούν σε ένα τροπικό δάσος, όπου θα συναντήσουν τους αγαπημένους τους μπλε ήρωες.

Seaworld San Antonio, Τέξας- Wave Breaker: The Rescue Coaster

seaworld san antonio

Σε αυτό το πάρκο, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία σε ένα τρενάκι που μοιάζει με jet ski, στα 2.600 πόδια, με ταχύτητα 44 μίλια την ώρα! Αν σας αρέσει το υγρό στοιχείο θα ενθουσιαστείτε!

Τοπ εμπειρίες: Δείτε τα 10 πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου! (photos)

Movie Park Germany- Star Trek: Operation Enterprise

movie park germany

Αυτή την άνοιξη, το Star Trek “ταξιδεύει” στη Γερμανία, σε μια διαδρομή με πολλές διαφορετικές αναστροφές και στροβιλίσματα!

Parc Asterix, Γαλλία- Pegase Express

parc asterix pegasus

Όσοι αγαπούν την ιστορία, θα θέλουν να “βολτάρουν” με το μυθικό φτερωτό άλογο που περιστρέφεται ιλιγγιωδώς με τους αναβάτες του. Η διαδρομή θα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου.

Silesian Amusement Park, Πολωνία- Lech Coaster

silesian amusement park

Για περισσότερα από 100 δευτερόλεπτα, οι επιβάτες του, από την 1η Ιουλίου, θα βιώσουν ένα μάθημα ιστορίας στο μεγαλύτερο τρενάκι της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, με θέμα το θρυλικό πρίγκιπα Lech, ιδρυτή της Πολωνίας.

Τοπ εμπειρίες: 15 Ταξίδια που πρέπει να κάνετε μετά τα 30 (photos)

Legoland Φλόριντα- Κόσμος Ninjago

legoland florida

Άνοιξε τον Ιανουάριο και έχει ξετρελάνει όσους αγαπούν τα lego. Όλοι μιλούν για τη διαδραστική “σκοτεινή βόλτα” που επιτρέπει στους επισκέπτες να κερδίσουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις κινήσεις του χεριού ninja, ώστε να στείλουν φλεγόμενες μπάλες και αστραπές στους 3D κακούς ήρωες!

Fremont Street Experience, Νεβάδα- Fear The Walking Dead

Fremont Street Experience

Αν “πεθαίνεις” για ταινίες τρόμου και αναρωτιέσαι πως θα ήταν η εμπειρία του να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο με ζωντανούς- νεκρούς, μόλις βρήκες το ιδανικό θεματικό πάρκο για σένα, η άφιξη του οποίου αναμένεται διακαώς τον Ιούλιο!

Ferrari World, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- Mission Ferrari

ferrari world abu dhabi

Το 5ο τρενάκι στο ολοκαίνουριο θεματικό πάρκο της Ferrari είναι το Mission Ferrari SFX που αναμένεται να ανοίξει τους τελευταίους μήνες του 2017. Θα περιλαμβάνει δυο κινηματογραφικές οθόνες 3D και φυσικά πολλές, γρήγορες αναστροφές, στη συναρπαστική διαδρομή του!

Efteling, Ολλανδία- Symbolica: Παλάτι της Φαντασίας

efteling-symbolica-kingshall

Αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, το ολλανδικό, ψυχαγωγικό πάρκο Efteling θα μας παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη “σκοτεινή βόλτα”, όπου έως και 6 επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 διαδρομές, ώστε να βιώσουν μια τρομερή εμπειρία που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους!

Αυτές είναι οι πιο extreme εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις στον πλανήτη!

Futuroscope, Γαλλία- Το συναρπαστικό ταξίδι

futuroscope

Για όσους θέλουν να “γυρίσουν” τον κόσμο και αδυνατούν να το κάνουν, το Futuroscope, τους δίνει την ευκαιρία! Μέσα από μια βόλτα, εμπνευσμένη από το βιβλίο του Ιουλίου Βερν, οι επισκέπτες κάθονται σε μια πλατφόρμα, μπροστά από μια γιγαντιαία οθόνη και “περιπλανιούνται” σε κάθε γωνιά της γης, ενώ στροβιλίζονται παράλληλα, με τα πόδια τους να κρέμονται στο κενό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ