Μήπως να ξεκινήσετε να μαθαίνεται ισπανικά; Γιατί…;

Γιατί ανακαλύψαμε για εσάς ένα μοναδικό ξενοδοχείο στο Barajas της Μαδρίτης. Με 39€ το βράδυ το δίκλινο μόλις βρήκατε την καλύτερη αφορμή για ένα ταξίδι μέχρι την πανέμορφη Ισπανία.

Το Hotel Don Luis βρίσκεται 5 λεπτά μακριά οδικώς από το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης και μόλις 3χλμ. από το συνεδριακό κέντρο IFEMA. Προσφέρει δωμάτια με καλή σχέση ποιότητας τιμής και δωρεάν internet.

hot1

Όλα τα δωμάτια στο Don Luis Hotel διαθέτουν κλιματισμό και θέρμανση. Επίσης περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Επιπλέον, παρέχουν ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

hot6

Ο σταθμός Barajas του μετρό είναι 8 λεπτά μακριά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ενώ η διαδρομή για το αεροδρόμιο με το τρένο διαρκεί 10 λεπτά. Η στάση του λεωφορείου 101 για το αεροδρόμιο απέχει 100μ. και η διαδρομή διαρκεί 5 λεπτά.

hot2

Η περιοχή Barajas είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για:ιστορία, αξιοθέατα και αρχιτεκτονική.

hot4

Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Μαδρίτη! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.

hot3

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Πηγή: www.booking.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ