Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ! Λίγες μέρες ΕΜΕΙΝΑΝ!!!

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη στιγμή που οι πύλες του 3ου Athens Coffee Festival θα ανοίξουν σηματοδοτώντας την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του καφέ!

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα πλημμυρίσει από αρώματα καφέ και χιλιάδες κόσμου, επαγγελματίες της καφεστίασης και εραστές της καφέ, αποδεικνύοντας ότι είναι το σημαντικότερο event του κλάδου από εμπορική και κοινωνική άποψη.

Διαβάστε ακόμα: Ναύπλιο!!!Ο καλύτερος ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ προορισμός!!!1,5 ώρα από την Αθήνα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Athens Coffee Festival

αναδεικνύοντας τον καφέ και την κουλτούρα του σε πρωταγωνιστές! Η μεγάλη γιορτή του καφέ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου με τις προβλέψεις να καταδεικνύουν περισσότερους από 40.000 επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα: Ντουμπρόβνικ : Ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν τα ταξίδια τον Οκτώβρη

Νέες τάσεις, ολοκαίνουργια προϊόντα από καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες

αλλά και κολοσσούς της διεθνούς αγοράς καφέ, σύγχρονος εξοπλισμός, specialty coffee, τεχνολογικές καινοτομίες θα αποτελέσουν τη βάση και μόνο των προτάσεων των 100 εκθετών του φεστιβάλ, καθώς οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις συμβουλές των ειδικών προσαρμόζοντας κάθε τι στις ανάγκες της δικής τους επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμα: Κάρυστος – Ένα σύντομο ταξιδάκι στη Νότια Εύβοια! Πως θα πάτε απο την Αθήνα

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ θα αποτελέσει πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην κερδοφόρα αγορά της καφεστίασης με επαγγελματίες, coffee experts και φίλους του καφέ να ανταλλάσσουν απόψεις και να μοιράζονται εμπειρίες ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα τις προσδοκίες για τον κλάδο που ήδη ξεχωρίζει στην ελληνική οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ