Μόνο η ομάδα του travelstyle.gr θα μπορούσε να σας βρει ένα τόσο καταπληκτικό κατάλυμα σε τέτοια σούπερ τιμή ναι μόνο με 39 ευρώ το δωμάτιο και μάλιστα μπανγκαλόου!!!!

Το Surfing Beach Village Paros βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και διαθέτει εξωτερική πισίνα, που περιβάλλεται από επιπλωμένη ηλιόλουστη βεράντα. Το ψαροχώρι της Νάουσας απέχει 5 λεπτά οδικώς. Στις εγκαταστάσεις του καταλύματος θα βρείτε εστιατόριο, σνακ μπαρ και μίνι μάρκετ. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

 

Όλα τα δωμάτια, μπανγκαλόου και διαμερίσματα στο Surfing Beach Village περιβάλλονται από δέντρα και παρτέρια λουλουδιών και είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ. Είναι επίσης εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο και τηλεόραση.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης παιδική χαρά, καθώς και κλαμπ για σέρφινγκ και καταδύσεις. Μπορεί να κανονιστεί δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, κατόπιν αιτήματος.

Το Surfing Beach Village Paros απέχει 15χλμ. από την πόλη και το λιμάνι της Παροικιάς και 8χλμ. από την αμμώδη παραλία Κολυμπήθρες. Το αεροδρόμιο της Πάρου βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων.

 

Ακολουθούν φωτογραφιες του καταλύματος και κάποια σχόλια απο το booking.gr

Ακολουθούν φωτο και σχόλια

“πηγαμε σεπτεμβρη, μειναμε στα superior bungalows και ηταν φανταστικα!!! ”

Georgia, Ελλάδα

“Ιδανικη τοποθεσια, καταπληκτικο μερος και προσωπικο ευγενικοτατο και εξυπυρτικοτατο!!! Σχεση ποιοτητας – τιμης αριστη”

Alexandros, Ελλάδα

“ολα ηταν εξαιρετικα.οι παροχες,η καθαριοτητα,η ανεση,το προσωπικο,η πισινα,τα μπαγκαλοους πολυ προσεγμενα.για την τιμη του ηταν μοναδικο.το συνιστω ανεπιφυλακτα.ευχαριστω για ολες τις διευκολυνσεις που μας παρειχαν.”

Rafail, Ελλάδα

“Το κρεβατι τελειο,το προσωπικο υπεροχο,η καθαριοτητα ηταν η καλυτερη που εχω δει ποτε στην ζωη μου.Με λιγα λογια θα ξανα πηγαινα. Υ.Γ.Το φαγητο καταπληκτικο”

Vassiliki, Γερμανία

“Η τοποθεσια το ευχαριστο περιβαλλον και η αμεση προσβαση σε παροχες.”

Beach, Ελλάδα

“Πολυ ωραια τοποθεσια,πολυ καθαρο γενικα κ περιποιημενο,το κρεβατι ανετο πολυ μεγαλο μπανιο,η παραλια κοντα με ξαπλωστρα δωρεαν με beach bar κ μουσικη επισης δυο υπεροχες πισινες….”

Marios, Ελλάδα

“πρωινο φανταστικο , περιβαλλον γεματο λουλουδια και δενδρα , πισινες υπεροχη παραλια”

Katia, Ελλάδα

“Για 50€ το βραδυ, ειναι απιστευτο. Καθαριοτητα αψογη. Λογικη τιμη του ειναι 100€. Εστιατοριο κ beach bar , πολυ ομορφα.”

Χαραλαμπος, Ελλάδα

Κάντε την κράτηση σας αμεσα απο το link του ξενοδοχείου η την booking
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ
 Για κρατήσεις στη Booking πατήστε εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ