Οποιοδήποτε ξενοδοχείο έχει χαρακτηριστεί τα τελευταία χρόνια ”το μεγαλύτερο του κόσμου” είναι απόλυτα σίγουρο ότι άγγιζε την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη!Τα δεδομένα θα ανατραπούν από το 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατασκευάζετε στη Μέκκα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η νέα κατασκευή στη Μέκκα ,με την εξωφρενική αξία θα επανακαθορίσει τη παγκόσμια κατάταξη των υπερπολυτελών ξενοδοχείων αφήνοντας πίσω της πολλά πολυτελή  θέρετρα  που μέχρι πρότινος κατείχαν την αριστεία !!

10 μέρη του κόσμου που πρέπει να δεις, για να πιστέψεις ότι υπάρχουν (Photos)

Το Abraj Kudai,το οποίο ανήκει στο Υπουργείο οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας θα διαθέτει 12 πύργους,10.000 δωμάτια και πάνω από 70 εστιατόρια!Θα έχει δηλαδή περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από ότι πολλές χώρες!

Ολόκληροι όροφοι από αυτό το 1.4 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων συγκρότημα θα είναι αφιερωμένο στους επισκέπτες της βασιλικής οικογένειας και ελικοδρόμια θα προστεθούν σε τμήματα της στέγης του.Θα υπάρχει και μια τεραστίων διαστάσεων αίθουσα συσκέψεων στο εσωτερικό του ξενοδοχείου!

Ελληνικό Spa Hotel κορυφαίος προορισμός στον κόσμο! (Photos)

Εκτός του να είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο αριθμητικά όσον αφορά τα δωμάτια του,το Abraj Kudai θα έχει και έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως θόλους παγκοσμίως στην κορυφή του ψηλότερου πύργου του!!

Οι Eagles έκαναν μήνυση σε ξενοδοχείο του Μεξικό που λέγεται «Hotel California»

Το ξενοδοχείο σχεδιάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2017, αλλά  τα εθνικά οικονομικά σχέδια ενδέχεται να καθυστερήσουν το πλάνο και να μεταβληθεί για το 2018!Έτσι θα υπάρξει αρκετός χρόνος ώστε να κάνετε οικονομία ώστε να μείνετε σε έναν από τους πύργους αυτού του  ξενοδοχείου των 5 αστέρων!!

ΠΗΓΗ: travelandleisure.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ