Θέλετε να ζήσετε μια ονειρεμένη βραδιά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα σας κάνει να νιώσετε όπως το διάσημο ζευγάρι Mr & Mrs Smith;

Τα 10 πιο sexy δωμάτια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς που αναζητάτε το ρομαντισμό, αλλά και την περιπέτεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σουίτες rockstar και πολυτελή διακόσμηση μέχρι και κρησφύγετα υπό το φως των κεριών και ρομαντικές «φωλιές».

Deluxe Studio (Δωμάτιο 2) στο Portrait Suites, Ρώμη, Ιταλία

Ιδανικό για τους φετιχιστές παπουτσιών το Portrait suites είναι μέρος της αυτοκρατορίας του Ferragamo και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα ναυαρχίδα του οίκου. Οι καλαίσθητοι εσωτερικοί του χώροι είναι διακοσμημένοι με σκίτσα των παπουτσίων του και προσωπογραφίες στυλάτων κοριτσιών του Hollywood. Το κομψό κτίριο βρίσκεται στο σταυροδρόμι της μόδας μεταξύ των εμπορικών δρόμων Condotti, Borgognona and Frattina. Το δωμάτιο 2 είναι υποψήφιο για τον τίτλο του πιο λαμπερού δωματίου της Ρώμης και είναι απόδειξη του πόσο ο Ferragamo δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Για χάρη του ρομαντισμού κατευθυνθείτε στην ταράτσα του κτιρίου για μια μοναδική θέα της Αιώνιας Πόλης. Το δωμάτιο της Madame de Stael στο ξενοδοχείο

Πρωτότυπο: Δείτε το ξενοδοχείο στο Βερολίνο που στο εσωτερικό του έχει τροχόσπιτα και μικρά ξύλινα σπιτάκια!


La Belle Juliette, Παρίσι, Γαλλία



Η διαμονή στο ξενοδοχείο La Belle Juliette είναι σαν να απολαμβάνεις ένα κουτί φρέσκα μακαρόν. Τα δωμάτια έχουν το χρώμα γλυκών με ζάχαρη, φράουλα, βατόμουρου αλλά και φραγκοστάφιλου με σοκολάτα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο θηλυκό και ρομαντικό, όσοένα μπουκέτο τριαντάφυλλα τυλιγμένα με σατέν κορδέλα. Στο δωμάτιο της Madame de Stael η φωτεινή χρωματική παλέτα του ξενοδοχείου γίνεται λίγο πιο υποτονική και οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν σοκολατάκια που συνοδεύονται με σαμπάνια και να ξαπλώσουν πάνω σε ροδοπέταλα.

Mezzanine Suite στο El Palauet, Βαρκελώνη, Ισπανία

Αυτά τα διαμερίσματα στην καρδία της Βαρκελώνης είναι το όνειρο κάθε σχεδιαστή. Στεγάζονται σε ένα κομψό art nouveau κτίριο με εκθαμβωτικά πρωτότυπα χαρακτηριστικά, τοιχογραφίες, επιστύλια, βιτρό παράθυρα και ψηλά ταβάνια, και υπέροχα έπιπλα ταλαντούχων σχεδιαστών. Οι σουίτες Mezzanine κοσμούνται με τοιχογραφίες και ψηλά ταβάνια και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρατηρείτε τον κόσμο που περιπλανιέται στους δρόμους μέσα από τα παράθυρα με βιτρό. Η σουίτα σας προσφέρει επίσης και έναν προσωπικό βοηθό που θα κάνει τα πάντα για την άνεση σας. Επίσης προσωπικός chef και μασάζ για δυο στο δωμάτιο θα είναι στη διάθεση σας.

Μαγεία: Το ελληνικό ηφαίστειο που ‘ζωγραφίζει’ στη θάλασσα…Που βρίσκεται;


Superior King Rooms στο House Hotel Nisantasi, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Στην καρδιά της περιοχής Nisantasi αυτό το κομψό ξενοδοχείο διαθέτει άψογο γούστο. Ολόκληρο το κτίριο είναι γεμάτο με υφές touch-me-now. Ράφια γεμάτα coffee-table τόμους, άνετοι καναπέδες και μονόχρωμες εκτυπώσεις από φωτογραφίες ενός ντόπιου καλλιτέχνη διακοσμούν το κτίριο.

Τα δωμάτια Superior King έχουν θέα στα καταστήματα της οδού Abdi Ipekci και διαθέτουν έπιπλα από μαόνι που σίγουρα θα θελήσετε να πάρετε στο σπίτι σας. Μαλακό καφέ σουέτ καλύπτει τις καρέκλες του υπνοδωματίου και σε συνδυασμό με το χαλί στο χρώμα της καραμέλας κάνουν το χώρο άνετο και χαλαρωτικό.

Η Σουίτα του Καρδινάλιου, Blakes Hotel, Λονδίνο

Ένα γνήσιο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του South Kensington επέλεξαν ο κύριος και η κυρία Σμίθ στην πραγματική τους ζωή για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ακολουθήσετε πιστά τα βήματα τους.

Αυτό το παλιομοδίτικο, εμπνευσμένο από την Ανατολή ξενοδοχείο σας παρέχει ξεχωριστά υπνοδωμάτια, κάθε ένα από τα οποία είναι εμπνευσμένο από μια διαφορετική χώρα. Μια περιήγηση στην Τουρκία, την Ινδία, τη Ρωσσία και άλλα μέρη μέσα από τη διακόσμηση. Ειδικότερα το δωμάτιο 109, η σουίτα του Καρδιναλίου έχει χαρακτηριστεί ξεδιάντροπα ρομαντική! Με βαριά υφάσματα, λουλουδάτα έργα τέχνης και τον περίπτεχνα διακοσμημένο βυσσινί ουρανό του κρεβατιού, αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή για διαμονή.

Βυζαντινή σουίτα στο ξενοδοχείο Κινστέρνα, Πελοπόννησος, Ελλάδα

Αυτό το πολυτελές καταφύγιο χτισμένο σε λόφο βρίσκεται σε μια αρχαία βυζαντινή έκταση και έχει θέα στην παραμυθένια καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Πλαισιωμένο από ελαιώνες και αμπελώνες το ξενοδοχείο παντρεύει το παραδοσιακό design με μοντέρνες πινελιές. Οι βυζαντινές σουίτες είναι οι παλαιότερες του κτήματος και έχουν θολωτές οροφές με ακανόνιστη πέτρα, ασβεστωμένους τοίχους και φυσικά απεριόριστη θέα στα ιριδίζοντα νερά του Αιγαίου.

Η παραδεισένια παραλία της Ελλάδας που λίγοι γνωρίζουν!

Nha Cretcheu στο Areias do Seixo, Torres Vedras, Πορτογαλία

Θέτοντας την πολυτέλεια σε επαναπροσδιορισμό, αυτό το ξενοδοχείο δίνει στη φύση τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φρέσκα φρούτα θα σας καλοσωρίσουν στα δωμάτια, που είναι διακοσμημένα με σκαλιστά ξύλινα έπιπλα. Οι φουτουριστικοί πέτρινοι τοίχοι και τα δάπεδα δημιουργούν έναν λιτό χώρο με φυσικές πινελιές. Ένα υπερυψωμένο κρεβάτι με ουρανό, μαξιλάρια δαπέδου δίπλα στο τζάκι, το ιδιωτικό τζακούζι και η θέα στον ωκεανό θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Playroom στο Babington House, Somerset

Σε αυτή την αγροτική έκταση του Soho House Group, το προσωπικό έχει σκοπό να διατηρήσει τη χαλαρή ατμόσφαιρα της εξοχής, χωρίς να θυσιάζει καμία από τις πολυτέλειες της ζωής στην πόλη. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τις γαλότσες σας για να απολαύσετε τις βόλτες σας στον πανέμορφο κήπο και γύρω από το γραφικό παρεκκλήσι. Το δωμάτιο που σας προτείνουμε είναι σχεδιασμένο για ζευγάρια, ονομάζεται εύστοχα δωμάτιο παιχνιδιού και μεταξύ άλλων σας προσφέρει ένα παραδεισένιο κρεβάτι με ουρανό και μια μπανιέρα για δύο.

Sycamore Loft Suite στο Chewton Glen, Hampshire

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή κομψότητα με τη σύχρονη ευαισθησία αυτό το ξενοδοχείο εμπεριέχει τα στοιχεία της γλυκύτητας και της αποπλάνησης. Με γυάλινες επιφάνειες από το δάπεδο έως το ταβάνι, επιδαπέδια θέρμανση και μπαλκόνι με υδρομασάζ οι Loft Suites θα γίνουν η ιδανική ρομαντική «φωλιά» για εσάς και τον αγαπημένο σας. Η αγαπημένη μας είναι η Sycamore, αφού βρίσκεται στην πιο μακρυνή απόσταση από το κεντρικό κτίριο και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στην κοιλάδα. Θα έχετε την ευκαιρία μάλιστα να παραλάβετε το καθημερινό σας πρωινό μπροστά από την πόρτα σας μέσω μιας μυστικής καταπακτής.

Junior Suite 15 στο Font Santa Hotel, Μαγιόρκα, Ισπανία

Έχοντας στις εγκαταστάσεις του τα μόνα φυσικά ιαματικά λουτρά στις Βαλεαρίδες Νήσους το ξενοδοχείο Font Santa είναι ένα χαλαρωτικό μινιμαλιστικό θέρετρο στη νότια ακτή της Μαγιόρκα. Αιώρες ταλαντεύονται στον γλυκό άρωμα των κήπων, χαλαρωτικά κρεβάτια βρίσκονται δίπλα στην πισίνα δίνοντας μια χαλαρωτική νότα και έναν αέρα γαλήνης. Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες, έτσι ώστε κανένα παιδάκι να μην καταστρέψει την ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Η junior σουίτα διαθέτει ένα king size κρεβάτι ντυμένο με μουσελίνα και μια βεράντα με μοναδική θέα. Απολαύστε το ημιοβασίλεμα με ένα κοκτέιλ μόνο για δύο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ