Ενημερώθηκε στις 4 Αυγούστου 2016, 12:41

Απεριόριστη θέα και ευφάνταστα κοκτέιλ. Συνταγή που συμπεριέλαβε στη λίστα της η εφημερίδα Telegraph, ώστε να παρουσιάσει τα πιο εντυπωσιακά rooftop bar στον κόσμο, αλλά και αυτά που μαγνητίζουν με τη θέα τους.

Από τη Σαγκάη και το Μπαλί, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Χονκ Κονγκ, εκεί που το μπαρ βρίσκεται στον 118ο όροφο.

Flair, Σαγκάι

top_9_flairshanghaiΒρισκόμαστε στον 58ο όροφο του IFCTower εκεί όπου στεγάζεται το Ritz-Carlton hotel, το μπαρ Flair αποτελεί πρόταση για μέλη και μη.

Hotel de Rome, Βερολίνο

top_2_hotelderomeΕίναι το σημείο που με ένα ποτό στο χέρι, βλέπεις την όπερα, τον Καθεδρικό ναό, τον Πύργο της Τηλεόρασης και πολλά ακόμα σημαντικά κτήρια της πόλης.

The London, Χόλιγουντ

top_3_thelondonΕνας προορισμός, μέρα και νύχτα. Launge ατμόσφαιρα, ωραία κοκτέιλ και τις μέρες που η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, μπορείτε αν δείτε ακόμη και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Rock Bar, Μπαλί

top_4_rockbarbaliΕίναι το μπαρ του ξενοδοχείου Ayana Resort and Spa είναι φτιαγμένο απο βράχους και πραγματικά κρέμεται σε ύψος 14 μέτρων πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό. Ενα ιδανικό μέρος για να θαυμάσεις το ηλιοβασίλεμα.

Bar 54, Νέα Υόρκη

top_5_bar54Βρίσκεται στην 54η λεωφόρο στην Hyatt Times Square. Εντυπωσιακή θέα, γύρω του τεράστιοι πύργοι, το κτήριο της Chrysler και απο κάτω το Μανχάταν.

Ozone, Χόνκ Κονγκ

ozon_0Στον 118ο όροφο του Ritz ίσως το υψηλότερο μπαρ στον κόσμο. Εχει σχεδιαστεί από τον Masamichi Katayama και είναι διάσημο για το brunch του, τις Κυριακές.

Skye Bar, Σάο Πάολο

top_6_skyebarsaopauloΕνα μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου Unique Hotel προσφέρει εκπληκτική θέα της Βραζιλιάνικης μητρόπολης.

Radio, Λονδίνο

top_7radiolondonΤο Λονδίνο έχει πολλά rooftop bars ομως αυτο ξεχωρίζει. Απο εδω οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Σίτι του Λονδίνου, το Canary Wharf και τον Τάμεση.

Long Island Summer Lounge, Φρανκφούρτη

top8_longislandsummerloungeΑνοιχτό μόνο όταν ο καιρός είναι καλός. Ωραία ποτά και απέραντη θέα στην πόλη.

Sky Bar at Sirocco, Μπανγκόκ

top_8_skybarbangkokΣτο 63ο όροφο του μεγάλου ουρανοξύστη της πόλης, μέρος των ξενοδοχείων Lebua hotel είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ηλιοβασιλέματος.

Altitude, Σιγκαπούρη

top_81altitudesingaporeΣτην οροφή του συγκροτήματος Marina Bay Sands, Ku Dé Ta, στα 282 μέτρα ύψος. Ένας χώρος εμβαδού 13.000 τετραγωνικών μέτρων στον οποίο συνυπάρχουν εστιατόριο, μπαρ και πισίνα. Μπορείς όμως α[πλά να παραγγείλεις το ποτο σου και να απολαύσεις τη θέα.

Αir, Ινδία

aer_3Εντυπωσιακό σκηνικό στη Βομβάη στον 34ο όροφο του Four Seasons. Απογευματινο κοκτέιλ 5:30 -8:00 στη μισή τιμή και αργότερα ωραίες μουσικές jazz, funk, house, ιδιαίτερα απο τις δεκαετίες 80 και 90.

New York Bar, Tokyo

tokyobarΕνα μπαρ που έγινε γνωστό μέσα από την ταινία «χαμένοι στη μετάφραση». Εξαιρετική θέα, live jazz και ένα από τα λίγα δημόσια κτήρια διεθνώς, που επιτρέπεται και κάπνισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ