Ενημερώθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017, 15:23

Ανατολική Ευρώπη

anatoliki-eurwpi_%ce%baΣτο Icons Travellers Νοεμβρίου κάνουμε focus σε 10 παραμυθένιες -και την ίδια στιγμή value for money- πρωτεύουσες της Ανατολικής Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψετε!

Δουβλίνο

dublin_30-reasons_k
Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την ιρλανδική πρωτεύουσα και όχι άδικα αφού διαθέτει πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση που χάνεται στα βάθη των αιώνων ενώ την ίδια στιγμή είναι μια ζωντανή πόλη γεμάτη χαρούμενα πλήθη νέων και ζωηρές pubs! Σε αυτό το τεύχος αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε για να γνωρίσετε το Δουβλίνο όπως του αξίζει!

Hotels Barcelona

boutique-hotels-barcelona_%ce%ba
Αγαπημένος προορισμός η Βαρκελώνη αποτελεί σταθερή αξία για city breaks παντός καιρού! Σε αυτό το τεύχος σας προτείνουμε τα κορυφαία boutique hotels της για μια αξέχαστη διαμονή.

Hostels

best-hostels_%ce%ba
Ποιος είπε ότι η διαμονή σε ένα οικονομικό hostel σημαίνει και εκπτώσεις στις ανέσεις; Ανακαλύψαμε τις καλύτερες προτάσεις σε όλη την Ευρώπη για… low budget πολυτέλεια και σας τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Δράμα

_drama_k
Ένα μοναδικό οδοιπορικό στην low profile Δράμα και στους δρόμους της γεύσης και του κρασιού που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να εντάξει στην ατζέντα του!

Σέρρες

_serres_%ce%ba
Ένας νομός-έκπληξη που αξίζει να γνωρίσουμε απ’ άκρη σ’ άκρη του! Και αν εσείς ακόμα ψάχνετε λόγους για να… ανηφορίσετε προς τις Σέρρες, εμείς σας έχουμε 30!

Λίμνες
Στρέφουμε τις πυξίδες μας στις λίμνες της Ελλάδας για εξορμήσεις γεμάτες δράση τετ α τετ με τη φύση!

Αράχωβα

arachova-hotels_%ce%ba
Ο χειμώνας ξεμυτίζει και η Αράχωβα έχει την τιμητική της! Εμείς συγκεντρώσαμε τους καλύτερους ξενώνες και σας τους παρουσιάζουμε για να προγραμματίσετε από τώρα τις αποδράσεις σας!

cover-icons-126

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ