Ενημερώθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017, 17:42

Και αυτό το μήνα θα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού τις καλύτερες ιδέες για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις, τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα, τα πιο χρήσιμα tips για τις εξορμήσεις σας και όλους τους τρόπους για να τις κάνετε πραγματικότητα! Μην το χάσετε!

Icons Travellers Κυανή Ακτή

Πριν καταφθάσουν οι ορδές των τουριστών, εκμεταλλευόμαστε τον καλό καιρό και κάνουμε ένα μοναδικό road trip στην Γαλλική Ριβιέρα!

Icons Travellers Στοκχόλμη Η Τίτη Βελοπούλου μας προτείνει τις top επιλογές της για ένα citybreak στη Στοκχόλμη!

Icons Travellers Βαρκελώνη

Η Κατερίνα Ρίγκου βολτάρει στις must γειτονιές της Βαρκελώνης, μας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να δούμε και μας προτείνει τις καλύτερες επιλογές για τη διαμονή μας!

Icons Travellers Σκανδιναβία

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να γνωρίστε τη Σκανδιναβία και η Κατερίνα Φωτοπούλου μας οργανώνει το τέλειο πρόγραμμα!

Icons Travellers Oμάν

Ξεχάστε τα Εμιράτα, το Ομάν είναι το νέο hit της Ανατολής! Η Κατερίνα Φωτοπούλου μας αποκαλύπτει 10 λόγους που πρέπει να πάμε τώρα!

Icons Travellers Τοσκάνη

Βρήκαμε το πιο παραμυθένιο και value for money resort της Τοσκάνης που θα λατρέψετε!

Icons Travellers Αργοσαρωνικός

Ξεκινάμε το καλοκαίρι μας από πέντε αγαπημένα νησιά του Αργοσαρωνικού τόσο κοντά στην Αθήνα που αξίζουν και για μια ημερήσια εκδρομή!

Icons Travellers Μύκονος

Κάνουμε check-in στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Χώρα της Μυκόνου για να μην περπατάτε στα τυφλά!

Icons Travellers Σάμος

Μοιραζόμαστε μαζί σας 10 λόγους που φέτος το καλοκαίρι πρέπει να εντάξετε στην ατζέντα σας τη Σάμο!

Ακόμα στο τεύχος που κυκλοφορεί φεύγουμε για weekend σε Ερμιόνη, Κάρυστο, Δελφούς, Άμφισσα και Ιτέα, βρήκαμε τα καλύτερα travel gadgets που θα… απογειώσουν τα ταξίδια σας, σας έχουμε τα τελευταία νέα στο σύμπαν του ταξιδιού αλλά και τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να είστε υπεύθυνοι ταξιδιώτες!

Icons Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ