Ενημερώθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017, 17:52

Αυτό το μήνα στρέφουμε την πυξίδα μας στη Μεσσηνία και διαπιστώνουμε ιδίοις όμμασι γιατί είναι πράγματι ο πιο ανερχόμενος προορισμός!

Σας αποκαλύπτουμε τα must visit στη Σέριφο καθώς και τις καλύτερες επιλογές μας για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση.

Φεύγουμε για ένα weekend στην σοφιστικέ Άνδρο, η οποία θα μας κάνει να επιστρέφουμε πολλές φορές κοντά της φέτος το καλοκαίρι αφού βρίσκεται μόλις… μια ανάσα από την Αθήνα!

Κάνουμε focus στην κομψή και κουκλίστικη Σύμη και την γνωρίζουμε μέσα από τα μυστικά της Τίτης Βελοπούλου!

Βρήκαμε για εσάς 50+ ξενοδοχεία στα αγαπημένα μας ελληνικά νησιά με τιμές που ξεκινούν μόλις από €45 για να μην ψάχνετε στα τυφλά!

Σας προτείνουμε τις πιο έξυπνες ημερήσιες εκδρομές από τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου στα μικρασιατικά παράλια και βάζουμε στο μικροσκόπιό μας Cesme, Alacati, Bodrum, Cusadasi, Marmaris και Αyvalik!

Ζούμε το καλοκαίρι μας on the road με ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Costiera Amalfitana! Τελικά η Ιταλία είναι μια all time classic αγαπημένη!

Παίρνουμε μια εξωτική γεύση από την καρδιά της Μεσογείου με 4 αγαπημένους προορισμούς στις Βαλεαρίδες νήσους να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Μαγιόρκα, Μινόρκα, Ίμπιζα και Φορμεντέρα. 4 νησιά για κάθε τύπο ταξιδιώτη που μας κέρδισαν μεμιάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ