Ενημερώθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017, 19:16

Το τεύχος Νοεμβρίου του Icons Travellers κυκλοφορεί και μας… παρασύρει σε ονειρεμένα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Αυτό το μήνα κάνουμε το πιο… φυσιολατρικό road trip στην Ευρυτανία και ανακαλύπτουμε με τον καλύτερο τρόπο τις Άλπεις της Ελλάδας! Σας προτείνουμε τις ομορφότερες διαδρομές και όλα όσα πρέπει να δείτε αλλά και τις καλύτερες διευθύνσεις για να μην περπατάτε στα τυφλά!

Ευρυτανία

Σας παρουσιάζουμε τον προορισμό-έκπληξη που ακούει στο όνομα Τρίκαλα και όλους τους λόγους που πρέπει να μπουν τώρα στην ταξιδιωτική σας ατζέντα! Plus οι καλύτερες προτάσεις μας για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση!

Tρίκαλα

Αρχίζουμε σιγά σιγά να οργανώνουμε τα χειμερινά μας πλάνα στους γραφικούς ξενώνες της Αράχωβας και κάνουμε κράτηση για ονειρεμένη διαμονή!

ΑράχωβαΤαξιδεύουμε στην Καστοριά, αφήνουμε κάθε γωνιά της να μας γοητεύσει και σας ανοίγουμε ήδη από τώρα την όρεξη για μια μοναδική χειμερινή εξόρμηση ενόψει Χριστουγέννων αλλά και στα περίφημα Ραγκουτσάρια!

Καστοριά

Ολοκληρώνουμε την περιπλάνησή μας στον Βορρά με μια απόδραση στην Κοζάνη και σας την συστήνουμε ξανά για να… ξεπεράσετε κάθε ενδοιασμό και να την προσθέσετε στην travel list σας!

Κοζάνη

Για τις κοντινές μας εκδρομές δεν χάνουμε την ευκαιρία να βολτάρουμε στο Άργος για να γνωρίσουμε το νέο του μοντέρνο πρόσωπο μετά την μεταμόρφωση του ιστορικού του κέντρου!

Άργος

Ετοιμάζουμε βαλίτσες για Λονδίνο, περιπλανιόμαστε στις πιο ψαγμένες γωνιές του και σας προτείνουμε τα απόλυτα must do κοντά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή spots της αγγλικής πρωτεύουσας!

Λονδίνο

Επειδή μια φορά ποτέ δεν είναι αρκετή, στρέφουμε τις πυξίδες μας στη Ρώμη για να την εξερευνήσουμε εκ των έσω και μοιραζόμαστε μαζί σας όσα πρέπει να κάνετε την δεύτερη φορά που θα φτάσετε στην «Αιώνια Πόλη»!

Ρώμη

Φεύγουμε για weekend στη Βουδαπέστη για να χαλαρώσουμε σε ένα από τα πιο καινούρια ξενοδοχεία της!
Βουδαπέστη

Διαβάστε επίσης στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί όλα τα τελευταία νέα στο σύμπαν του ταξιδιού σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα κορυφαία apps για να κανονίσετε σαν επαγγελματίες ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής!

Cover 137

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ