Τρεις ρομαντικοί χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα για υπέροχα Σαββατοκύριακα με το άλλο σου ΜΙΣΟ!

Ψάξαμε, είδαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε….

Τρεις υπέροχους, ρομαντικούς προορισμούς να περάσετε υπέροχα Σαββατοκύριακα μαζί με το άλλο σας ΜΙΣΟ!!!

ΔΕΙΤΕ

Ναύπλιο

Το Ναύπλιο των σχολικών μας χρόνων, των πρώτων ημερήσιων εκδρομών και των κρυφών ρομαντικών Σαββατοκύριακων δεν παύει ποτέ να μας γοητεύει! Αυτό το… υπαίθριο µουσείο, όπου έχουν γραφτεί άπειρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, δεν επαναπαύεται και πάντα βρίσκει τρόπους να μας καλεί κοντά του…

Διαβάστε ακόμα: Η παραλία με τα ζεστά νερά, για βουτιές ακόμα και το Χειμώνα- 3 ωρίτσες από την Αθήνα!!!

Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα,
ενδείκνυται για… αποδράσεις ακόμα και της τελευταίας στιγμής. Και μπορεί το Παλαμήδι (το εντυπωσιακό φρούριο που μοιάζει με μικρογραφία του… Σινικού Τείχους, έτσι όπως είναι σκαρφαλωμένο στο βράχο), το Μπούρτζι, αλλά και η βόλτα στην Ακροναυπλία να θεωρούνται κλισέ αξιοθέατα, που πρέπει ασφαλώς να δει ένας «πρωτάρης», όμως, πιστέψτε μας, ακόμα και εμείς οι πιστοί του weekenders, έχουμε κάθε εποχή και κάτι διαφορετικό να ανακαλύψουμε. Ιχνηλατώντας τα στενά σοκάκια που φέρουν ονόματα από βασιλείς, τις μεγαλοπρεπείς πλατείες και τις γραφικές συνοικίες με τα υπέροχα νεοκλασικά, συνειδητοποιούμε πως το Ναύπλιο χρόνο με το χρόνο αλλάζει… Αποτινάσσει από πάνω του σταδιακά τη… ρετσινιά του «παρωχημένου» και του old fashioned και εκμοντερνίζεται, χωρίς ωστόσο να χάνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τρίκαλα

H αλήθεια είναι πως αν ρωτήσεις κάποιον σε ποια θέση θα κατέτασσε τα Τρίκαλα ανάμεσα στις πόλεις της Ελλάδας που θα ήθελε να επισκεφτεί για πρώτη φορά, μάλλον θα έρθουν τελευταία στην προτίμησή του… Για κάποιον λόγο λοιπόν, δεν μας έρχεται στον νου ως τουριστικός προορισμός (αν εξαιρέσεις φυσικά τα Χριστούγεννα με τον Μύλο των Ξωτικών)… ήρθε όμως η στιγμή να αναθεωρήσουμε!

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη- Στην πόλη που δεν κλείνει τα φώτα της ποτέ

Πανέμορφο μέρος, με την αρχοντιά και την ιστορία του να είναι σε τέλεια ισορροπία με τα δεδομένα τού «σήμερα», με ευρωπαϊκά πρότυπα, στο κέντρο της Ελλάδας και σε απόσταση αναπνοής από πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, τα Τρίκαλα είναι αποφασισμένα -και καλά κάνουν- να διεκδικήσουν τη θέση που τους αναλογεί στον τουριστικό χάρτη της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρκαδία

Φωλιασµένα στις πλαγιές του Μαινάλου και του Πάρνωνα, τα υπέροχα χωριά της Αρκαδίας µάς περιµένουν για τέλεια χειµερινά Σαββατοκύριακα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ πληροφοριών: Περιοδικό icons Travellers

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ