Γνωρίστε τις νέες αφίξεις των καφέ και εστιατορίων της Αγγλίας και φάτε σαν γνήσιοι Λονδρέζοι. Ιδιαίτερα πιάτα εμπνευσμένα από τος κουζίνες όλου του κόσμου μαζί με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές κάνουν την καρδιά της πόλης να κινείται σε μοναδικούς ρυθμούς!

Το MNKY HSE  είναι ένα καινούριο στέκι που θυμίζει κάτι από Λατινική Αμερική και είναι το πρώτο έργο του Pablo Penalosa Nájera στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Το μαγαζί ξεχωρίζει με τα κύρια υπόγεια τραπέζια και τους DJ να οργανώνουν μουσικές παραστάσεις και άλλα ηδη ζωντανής ψυχαγωγίας. Η κουζίνα είναι εκλεπτυσμένη και προσφέρει tacos, κολοκυθοανθούς γεμιστούς με τυρί και μαύρο μπακαλιάρο. Η ποιότητα του γεύματος είναι υψηλή και μπορεί να εγγυηθεί εντυπωσιακές γέυσεις. Είναι ένα μαγαζί που συνδυάζει άψογα τόσο την έντονη διασκέδαση με τις ιδιαίτερες μουσικές, όσο και το εκλπτυσμένο φαγητό.

l2

Στην οδό Firehouse στη Μελβούρνη, το νέο εστιατόριο Fucina του σεφ Stefano Stecca έχει ως στόχο να παρέχει πιάτα απλής ιταλικής κουζίνας. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει στο κοινό πιάτα χειροποίητων ζυμαρικών  και πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο, όπως χοιρινό ψημένο κατά τον ίδιο τρόπο.

Από την πλατεία Portman δεσπόζει το βραβευμένο με αστέρι Michelin σκανδιναβικό εστιατόριο Texture, που έχει αναλάβει να αναδείξει στο κοινό την ισλανδική κουζίνα και τον πολιτισμό. Αυτό το εστιατόριο αποτέλεσε έμπνευση του ιδιοκτήτη και επικεφαλής σεφ του AGGI Sverrisson. Τα πιάτα θα είναι ενδιαφέροντα μαγειρεμένα με καινοτόμες μεθόδους, αναδεικνύοντας τις γαστρονομικές επιλογές της Ισλανδίας.

l3

Μια νέα άφιξη στο Soho αποτελεί το ταϊλανδέζικο εστιατόριο Kiln που αντλεί έμπνευση από τα πιάτα που σερβίρονται στις περιοχές κατά μήκος των ακτών της Ταϊλάνδης. Προσφέρει ένα απλό, συνοπτικό μενού που εστιάζει σε πιάτα σχάρας και το αλλάζει σχεδόν καθημερινά. Μερικά από τα καλύτερα πιάτα είναι το αρνί με τσίλι, κύμινο και πιπέρι.

l4

Τώρα το νέο Pear Tree Café βρίσκεται κοντά στη λίμνη Battersea Park και αποτελεί ένα μαγαζί όνειρο για τους λάτρεις της φύσης. Η ποιότητα της κουζίνας υπόσχεται να είναι εντυπωσιακή, ενω το Σαββατοκύριακο το κοινό θα μπορεί να απολαύσει και  brunches.

Στον 28ο όροφο του Hilton London στο ξενοδοχείο Park Lane, βρίσκεται το Galvin at Windows που είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin και προσφέρει πιάτα από τη γαλλική κουζίνα αλλά και από την κορεάτικη. Από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα του είναι τα χτένια με πουρέ φασολιών σόγιας, κονφί τζίντζερ και φιστίκια.

l6

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Bombay Palace επιστρέφει με νέο στυλ (φυσικά), αλλά με τον ίδιο σεφ, τον Harjeet Singh. Τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ινδία και περιλαμβάνουν παράλληλα ινδικό φαγητό του δρόμο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ