ΧΑΝΙΑ

Bluebell Minaret Suites, Παλιά Πόλη

Το Bluebell Minaret Suites είναι σχεδιασµένο σε minimal design και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, πάνω στην γραφική Χατζηµιχάλη Νταλιάνη µε τα πολλά µεζεδοπωλεία, ακριβώς δίπλα στον ιστορικό µιναρέ.

Κάθε σουίτα στο Bluebell Minaret Suites διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης και λευκά είδη, καφετιέρα Nespresso και µίνι µπαρ ενώ τα κρεβάτια είναι εξοπλισµένα µε ανατοµικά στρώµατα king size.

Τιµή: €88 (πρωινό συν €10)

Σχόλια: Οι επισκέπτες του το έχουν χαρακτηρίσει ως εξαιρετικό µε βαθµολογία 9,2 ενώ δεν έχει αστέρια! Αναφορικά µε την καθαριότητα, την άνεση και τοποθεσία τα σχόλια είναι άριστα.

Info: Χατζηµιχάλη Νταλιάνη 19, Παλιά Πόλη, Χανιά, Τ. 28210 20003, www.bluebellsuites.com

Porto Antico, Παλιά Πόλη

Το Porto Antico χρονολογείται από το 1659 και βρίσκεται στο γραφικό ενετικό λιµάνι των Χανίων, σε µικρή απόσταση µε τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Έχει παραδοσιακά δωµάτια µε θέα στην παλιά πόλη, το λιµάνι και το Φάρο ενώ από την παραλία απέχει 12 λεπτά µε τα πόδια. Το  παραδοσιακό πέτρινο αυτό κατάλυµα έχει ανακαινιστεί επιµελώς και προσφέρει όλες τις ανέσεις!

Τιµή: €59

Σχόλια: Οι επισκέπτες του το έχουν βαθµολογήσει µε 8,8 και ως άριστη επιλογή παρόλο που δεν έχει αστέρια ενώ στα σχόλια ξεχωρίζουν οι αναφορές για την τοποθεσία και την καθαριότητα.

Info: Ζαµπελίου 24, Παλιά Πόλη, Χανιά, Τ. 28210 02301,
www.portoanticochania.gr

Sea & City Apartments, Νέα Πόλη

Το  Sea & City Apartments βρίσκεται στα Χανιά, 60µ. από την θάλασσα ενώ το Φρούριο του Φιρκά είναι 1,3χλµ. µακριά από το κατάλυµα. Το κοσµοπολίτικο κέντρο της Παλιάς Πόλης των Χανίων και το γραφικό Παλιό Λιµάνι είναι προσβάσιµα στα 600 µέτρα. Το Sea & City Apartments έχει µια υπέροχη ηλιόλουστη βεράντα και άνετα δωµάτια 7 διαφορετικών τύπων µε µοντέρνο design και όλες τις παροχές.

Τιµή: €49

Σχόλια: Χωρίς αστέρια αλλά µε υπέροχα σχόλια και βαθµολογία 9,4 το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από τους επισκέπτες του ως εξαιρετικό! Μάλιστα ενώ όλα τα επιµέρους στοιχεία έχουν βαθµολογηθεί υψηλά το πρωινό έχει πάρει το απόλυτο 10!

Info: Σπύρου Μουστακλή 8, Νέα Πόλη, Χανιά, Τ. 28210 02132,
www.seaandcity.gr

Sofita Suites, Παλιά Πόλη

Το Sofita Suites είναι στο κέντρο της Παλιάς Πόλης των Χανίων, 100µ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο και 6 λεπτά µε τα πόδια από την παραλία. Απέχει επίσης 100µ. από τη συναγωγή Ετζ Χαγίµ και 200µ. από τη Δηµοτική Πινακοθήκη των Χανίων. Τα δωµάτια είναι άνετα µε δωρεάν wi fi παροχές ώστε να σας εξασφαλίσουν µια εξαιρετική διαµονή.

Τιµή: €77 (deluxe junior suite)

Σχόλια: Χωρίς αστέρια αλλά άριστο όπως λένε όσοι έχουν µείνει και το βαθµολόγησαν, µε 9,6 µάλιστα, το Sofita Suites κερδίζει τις εντυπώσεις  αναφορικά µε την τοποθεσία, την καθαριότητα και τις παροχές ενώ 10 παίρνει το ασύρµατο internet που εξασφαλίζει στους επισκέπτες του.

Info: Παρ. 2η Πόρτου 13, Παλιά Πόλη, Χανιά, Κιν. 697 3554993, sofita-suites-chania.chania-crete.hotel-crete.net

Santrivani Rooms, Παλιά Πόλη

Το πετρόκτιστο Santrivani Rooms έχει κλιµατιζόµενα δωµάτια µε διακόσµηση σε γήινους τόνους. Ορισµένα έχουν καθιστικό και τραπεζαρία, άλλα έχουν θέα στη θάλασσα ή στο βουνό και όλα έχουν ανέσεις και παροχές ώστε να µην λείψει τίποτα στον επισκέπτη τους. Το κατάλυµα είναι στην καρδιά της παλιάς πόλης πάνω στην πεζοδροµηµένη Κονδυλάκη  και σε πολύ κοντινή απόσταση θα βρείτε παραδοσιακά εστιατόρια, καφέ, µπαρ και αξιοθέατα. Η εβραϊκή συναγωγή Ετς Χαγίµ είναι πολύ κοντά στο Santrivani Rooms, το Αρχαιολογικό Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 100 µ. ενώ το ενετικό λιµάνι απέχει µόλις 50 µ.!

Τιµή: €49

Σχόλια: Επίσης, δεν έχει αστέρια αλλά έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τους επισκέπτες του! Έχει βαθµολογηθεί µε 9,4 και ως εξαιρετική επιλογή µε τα επιµέρους στοιχεία και παροχές να έχουν εξίσου υψηλότατες βαθµολογίες.

Info: Κονδυλάκη 17, Παλιά Πόλη, Χανιά, Κιν. 699 697 1500, Santrivani Rooms

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ