Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό από το να γεμίσει το αυτοκίνητο, με τα παιδιά και να κατευθύνεσαι για μια εβδομάδα οικογενειακού κάμπινγκ. Και ενώ δεν χρειάζεστε πολλά για ευτυχισμένες οικογενειακές διακοπές κάτω από έναν καμβά, μια καλή σκηνή είναι μια καθοριστική ουσία.

Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου: βεβαιωθείτε ότι η σκηνή σας έχει μια πλήρως αδιάβροχη (το εξωτερικό στρώμα) και ένα επικαλυμμένο νάιλον πάτωμα, έτσι ώστε να μην ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας σε μια βορβορώδης.

Όσο περισσότερα σκοινιά είναι καλυμμένα με μια σκηνή, τόσο καλύτερα (για μεγαλύτερη σταθερότητα) και τα φύλλα είναι απαραίτητα – προστατεύουν το πάτωμα της σκηνής από τα βράχια και σταματούν να σχηματίζουν συμπυκνώσεις αν το κάμπινγκ κάπου είναι ψυχρό (όπως λέει η Βρετανία).

Να είστε προσεκτικοί για τον αριθμό των ανθρώπων που μια σκηνή ισχυρίζεται ότι κοιμάται (δηλαδή, ένας άνθρωπος δύο ατόμων ή έξι άνδρες) – για μερικούς, πρέπει να μειώσετε το μισό του αριθμού αν δεν θέλετε να κοιμάστε σαν σαρδέλα. Δύο ενήλικες και δύο ή τρία παιδιά θα βρουν συνήθως μια σκηνή έξι ατόμων, μια καλή εφαρμογή, με άφθονο χώρο για το μαγείρεμα και τα ρούχα. Προσέξτε για πολλαπλά υπνοδωμάτια και μια ευρύχωρη βεράντα, επίσης χρήσιμη για να εξασφαλίσετε ότι όλοι σας έχουν αρκετό χώρο.

Ταξίδεψε στο Λονδίνο στα βήματα του Harry Potter

Οι μεγάλες οικογενειακές σκηνές είναι παραδοσιακά ένας βαρύς, πολύπλοκος εφιάλτης για να φτιάξετε – μερικές μάρκες αντιμετωπίζουν αυτό με “αέρα” σκηνές, με δομές που φουσκώνετε με αντλία. Αυτά είναι επίσης ελαφρύτερα και πιο φορητά, αν και αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι διάρκειας αλλά μιας εβδομάδας με το αυτοκίνητο, είναι λογικό να διαλέξετε κάτι πραγματικά ευρύχωρο χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά για το βάρος, καθώς θα πρέπει να το φτιάξετε μόνο μία φορά.

Έχουμε δοκιμάσει μια σειρά μεγεθών και βρήκαμε 10 επιλογές σκηνών εξαιρετικής ποιότητας που ταιριάζουν στους περισσότερους προϋπολογισμούς. Φανταστείτε να κοιμάστε σε κάτι διαφορετικό; Μια σκηνή από καμβά είναι μεγάλη διασκέδαση, και τα παιδιά θα λατρέψουν ύπνο σε μια δέντρο σκηνή.

- Advertisement -

Το καλύτερό μας είναι στην δοκιμή για τα οικογενειακά κάμπινγκ. Στο εσωτερικό υπάρχουν τόνοι ζωτικού χώρου και μια ευρύχωρη βεράντα που είναι τέλεια αν φέρνετε κιτ μαγειρικής, άφθονο ύψος σε όλο το μήκος ακόμη και για ψηλά και τρία μεγάλα υπνοδωμάτια που μπορούν να χωρέσουν διπλά δίπλα τα κρεβάτια. Αγαπάμε το σκληρό χτιστό πλαίσιο, τα μεγάλα παράθυρα και τις τσέπες αποθήκευσης.

Αν θρησκεύεστε την ιδέα να ξοδεύετε ώρες προσπαθώντας να φτιάξετε μια πανούρα σκηνή, ένα φουσκωτό μοντέλο θα είναι ακριβώς επάνω στον δρόμο σας, και ο Vango Edoras ήταν ένας από τους πιο εύκολους να φουσκώνει δοκιμάσαμε. Όλος αυτός ο χώρος σημαίνει ότι είναι μια μεγάλη, βαρύ σκηνή – που χρησιμοποιείται καλύτερα για ταξίδια καταδύσεων καλοκαιρινής διάρκειας.

Η “Σκηνή” μοιάζει πολύ υπερβολικά ταπεινή με αυτό το πραγματικό παλάτι. Το Aero TXL της Zempire μπορεί να είναι η πιο ακριβή σκηνή οικογένειας στη λίστα μας, αλλά είναι επίσης το καλύτερο για ποιότητα και ευρυχωρία. Μέσα σε αυτό το φωτεινό και ευάερο θηρίο μιας σκηνής υπάρχει ένας πραγματικά ευρύχωρος κοινόχρηστος χώρος, καθώς και ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο που χωρίζεται σε δύο ή τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια με διαχωριστικούς τοίχους.

Μας αρέσουν τα τεράστια παράθυρα, και η βεράντα είναι ιδανική για το μαγείρεμα και να κρέμεται έξω σε κακοκαιρία. Το όλο θέμα είναι εύκολο να κατασκευαστεί, με μια αντλία που παρέχεται για να φουσκώνει την κύρια δομή. Αξίζει να επενδύσετε εάν σχεδιάζετε χρόνια καλοκαιρινών κατασκηνωτικών διακοπών – φροντίδα, θα σας κρατήσει για πάντα.

Μικρότερες και πιο φορητές σκηνές οικογένειας δεν τείνουν να σκοράρει σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση μπροστά, αλλά το πολύ όμορφο Robens Klondike είναι ένα αναισθητοποίησης. Μπορεί να φαίνεται και να αισθάνεται σαν μια σκηνή με καμπάνες, αλλά σε αντίθεση με τις παραδοσιακές, βαριές σκηνές γεώτρησης ο καμβάς είναι εύκολο να το στήσετε και να αποσυναρμολογήσετε και είναι ελαφρύ και συμπαγές όταν αποσυναρμολογηθεί, βάρους 16 κιλών. Στο εσωτερικό υπάρχει χώρος και  για ύπνο έξι ενήλικες.

Βρήκαμε επίσης το Klondike μία από τις πιο cool σκηνές για να κοιμηθείς κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού, η οποία σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κουνουπιών καθιστά ιδανικό για κατασκήνωση στο εξωτερικό. Είναι επίσης σόμπα συμβατή. Ιδανικό για φεστιβάλ ή αν σας αρέσει ένα σημείο με παγετώνες.

Μετά από λίγο κομψό; Αν θέλετε να επενδύσετε σε μια παραδοσιακή σκηνή για τις καλοκαιρινές περιπέτειες, πιστεύουμε ότι το καλύτερο είναι το όμορφο Luna από το Boutique Camping. Οι στρογγυλεμένοι τοίχοι σημαίνουν ότι υπάρχει χώρος μέσα για μια μεγάλη οικογένεια μαζί με όλα τα κιτ σας, με μια τεράστια μπροστινή πόρτα, χαριτωμένα κυκλικά παράθυρα και άφθονο χώρο.

Ο παραδοσιακός καμβάς είναι ιδανικός για να διατηρείται δροσερός σε καιρό αλλά μπορεί να είναι επιρρεπής σε υγρασία – όχι τόσο τα τοιχώματα του Luna, τα οποία είναι ανθεκτικά στα μούχλα και αντέχουν βροχή χωρίς προβλήματα ή διαρροές. Υπάρχει επίσης ένα τραχύ φερμουάρ. Πάρτε το Luna σε οικογενειακά φεστιβάλ και γάμους, ή απλά δημιουργήστε την απόλυτη κούνια στον πίσω κήπο. Αξίζει τις δαπάνες.

Η κορυφαία επιλογή μας αν βρίσκεστε σε έναν προϋπολογισμό, για ένα smidge, η τσέπη του Decathlon φιλικό Arpenaz 6.3 πακέτα σε τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα κεντρικό καθιστικό με μονωμένη στέγη για να σας κρατήσει δροσερό όταν είναι ζεστό έξω. Δεν υπάρχει κενός χώρος, ο οποίος είναι κρίμα, αλλά το μικρό μέγεθος το καθιστά μια ελαφρύτερη επιλογή στα 16 κιλά, καλή για μπότες μικρότερων αυτοκινήτων ή ταξίδια σε πολλαπλές τοποθεσίες.

Τα υπνοδωμάτια είναι ωραία μεγέθους – μια τετραμελή οικογένεια θα έχει αρκετό χώρο. Είναι επίσης γρήγορη και εύκολη η τοποθέτηση και η αποσυναρμολόγηση. Το 6,3 είναι πλήρως αδιάβροχο, αλλά εάν κάνατε κάμπινγκ σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ίσως θελήσετε να έχετε μια πιο ευρύχωρη επιλογή.

Το Hi Gear Voyager Elite είναι μια εύκολη οικογενειακή επιλογή χωρίς προβλήματα. Συνδυάζοντας ένα γενναιόδωρο μέγεθος με μια αξιοπρεπή τιμή, αυτή η γαλάζια ομορφιά αφήνει άφθονο φωτισμό στο ευρύχωρο, υψηλής οροφής κεντρικό δωμάτιο, καθιστώντας την οργάνωση των μαζών εργαλείων που εμπλέκονται στην κατασκήνωση με τα παιδιά πολύ λιγότερη ταλαιπωρία.

Η σκηνή είναι εύκολη και γρήγορη, με αδιάβροχο, αντιανεμικό εξωτερικό και δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια τα οποία ταιριάζουν καλύτερα σε δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Οι κοιλώματα ύπνου έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν σκοτεινοί ακόμα και όταν σπάει η αυγή, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να ξυπνήσετε στις 5πμ από ενθουσιασμένους μικρούς κατασκηνωτές.

Ποιος θέλει μια βαρετή παλιά σκηνή όταν μπορείς να κοιμηθείς στο δικό σου φορητό δέντρο; Αυτές οι εξαιρετικά διασκεδαστικές σκηνές Tentsile αιωρούνται πάνω από το έδαφος ανάμεσα στους κορμούς δέντρων και είναι πολύ comfier από ό, τι στον ύπνο σε κρύο σκληρό έδαφος. Στις πραγματικά ζωντανές νύχτες , μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από το εσωτερικό στρώμα ματιών και να παρακολουθήσετε τα αστέρια, και σε λιγότερο όμορφο καιρό η εξωτερική μύγα είναι πλήρως αδιάβροχη.

Απλώς κοιμούνται δύο, οπότε θα χρειαστείτε μία σκηνή για τους μεγάλους και μία για τα παιδιά, αλλά αξίζει να αγοράσετε ένα ζευγάρι για έναν τόσο καινοτόμο και ξεκάθαρο τρόπο διασκέδασης στο «στρατόπεδο». Τα πετσετάνια είναι επίσης λαμπρά τοποθετημένα στον κήπο πίσω στο σπίτι ως ένα στιγμιότυπο.

Αίσθημα αγκυροβολημένο για μετρητά; Αυτή η απλή, ευρύχωρη σκηνή θα κάνει μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων ενθουσιώδη. Η σκηνή Holiday έχει τρία υπνοδωμάτια, κεντρικό καθιστικό και χρήσιμη σκεπαστή βεράντα και είναι πλήρως αδιάβροχη, με ενσωματωμένο υπόστρωμα.

Είναι λίγο αποτυχημένο να το βάζετε, παρά τους έγχρωμους κωδικούς – δοκιμάστε πρώτα στον κήπο, έτσι έχετε το πλεονέκτημα προτού γυρίσετε έξω. Τούτου λεχθέντος, δεν θα βρείτε μια μεγαλύτερη, καλύτερη ποιότητα σκηνή οικογενειακού μεγέθους.

Προσποιείτε ότι έχετε προσγειωθεί στον Άρη κάνοντας το κρεβάτι σε αυτή τη φανταστική, φουτουριστική σκηνή θόλου. Πρόκειται για ένα απλό σχεδιασμό ενός δωματίου που μπορεί να χωρέσει έως και οκτώ κατασκηνωτές, καθιστώντας το ιδανικό για πάρτι για παιδιά και για ύπνο ή για φεστιβάλ.

24 εκπληκτικές πλωτές πόλεις του κόσμου

Υπάρχει άφθονο δωμάτιο στη μέση, επίσης, το οποίο βοηθά όταν τα πράγματα οργανώνονται. Η εξωτερική μύγα είναι ανθεκτική στον άνεμο και τη βροχή και η εσωτερική στρώση του πλέγματος κρατά τα πάντα αναπνεύσιμα.

πηγή: independent.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ