Την περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της στην ευρωπαϊκή αγορά και τη διεύρυνση της στήριξής της στον ελληνικό τουρισμό και τις τοπικές κοινωνίες επιβεβαίωσε η AEGEAN, κατά την παρουσίαση του νέου διευρυμένου προγράμματος για το 2018.

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε 44 συνολικά χώρες, με 16,6 εκατ. διαθέσιμες θέσεις, 700,000 περισσότερες από το 2017. Η ενίσχυση του δικτύου της εταιρείας προσφέρει το 2018 αυξημένη προσβασιμότητα, μέσω και των νέων συνδέσεων, σε βασικές αγορές που αποτελούν κύριες πηγές τουρισμού για τη χώρα μας, όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.

Το αφεντικό τρελάθηκε: Η απίστευτη προσφορά της Aegean για πτήσεις εξωτερικού που θα γίνει «καπνός»!Ισχύει ως 10/10

Πιο συγκεκριμένα, στο δίκτυο πτήσεων της AEGΕAN για το 2018 προστίθενται 18 νέα δρομολόγια που αντιστοιχούν σε 11 νέους προορισμούς από τη βάση της Αθήνας(Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, Μάλαγα στην Ισπανία, Βασιλεία στην Ελβετία, Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ στην Κροατία, Βίλνιους στη Λιθουανία, Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία και Σκόπια στην ΠΓΔΜ) και 7 νέα δρομολόγια από την Περιφέρεια (Κέρκυρα – Μόσχα, Σαντορίνη – Τελ Αβίβ, Μύκονος – Τελ Αβίβ, Μύκονος- Βηρυτός, Ρόδος – Λυών, Ρόδος – Βηρυτός, Ηράκλειο – Βηρυτός). Συνεχίζοντας τη στρατηγική εστίασηςστην ενίσχυση του κόμβου της Αθήνας, η οποία επιφέρει οφέλη τόσο για την ίδια την πόλη, όσο και για τις άλλες περιοχές και τα νησιά της χώρας, η AEGEAN το 2018 θα συνδέει την Ελληνική πρωτεύουσα με 81 προορισμούς εξωτερικού.

Παράλληλα, η AEGEAN προχώρησε ήδη σε αναβάθμιση των Lounges επιβατών σε Θεσσαλονίκη και Λάρνακα, ενώ μέχρι το τέλος του 2017 η εταιρεία αναβαθμίζει το Lounge επιβατών της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αρχές του 2018, θα ολοκληρωθεί το Νέο δεύτερο Lounge της Αθήνας για πτήσεις εκτός Schengen.

Εκτός όμως από την επιχειρησιακή της ανάπτυξη, η AEGEAN δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στη συστηματική στήριξη του ελληνικού τουρισμού, τόσο συμμετέχοντας σε συλλογικές πρωτοβουλίες, όσο και μέσα από δράσεις και ενέργειες που αναπτύσσει και υλοποιεί με ίδια μέσα. Συγκεκριμένα, μέσα από συνεργασίες με το Δήμο της Αθήνας (Athens Tourism Partnership), την Marketing Greece και τον ΕΟΤ, η ΑΕGEAN συμμετέχει συστηματικά στη δημιουργία προωθητικών ενεργειών για την προβολή της χώρας μας και ταυτόχρονα παρέχει δωρεάν τη μεταφορά για τη διοργάνωση περισσότερων από 300 Press και Fam Trips το χρόνο.

Ταυτόχρονα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δικές της πρωτοβουλίες όπως είναι η καμπάνια «Greece by Greeks», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, συνεχίζει να αποτελεί βασικό αρωγό και πρεσβευτή της πιο φιλόξενης εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Η συγκεκριμένη καμπάνια συνέβαλε, ώστε να συγκεντρωθούν με τη βοήθεια του κόσμου περισσότερα από 10.000 μυστικά από όλη την Ελλάδα, τα οποία από το Νοέμβριο και μετά θα ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.

Super travel deal: Επειδή η Μπρατισλάβα είναι ο νέος hot ευρωπαϊκός προορισμός, σας βρήκαμε αεροπορικά μόλις με €20!

Την ίδια ώρα, η AEGEAN συνεχίζει να εστιάζει στη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας μέσω της υλοποίησης του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα Κοντά», που αφορά στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σε συνεργασία με παραγωγούς της περιφέρειας, τους παρέχει σημαντικό βήμα για την ανάδειξη των εικόνων και των προϊόντων του τόπου τους (μηνιαία αφιερώματα σε προορισμούς της Ελλάδας, συνεργασία με 50 τοπικούς παραγωγούς, προώθηση σε μόλις 1 χρόνο πάνω από 60 διαφορετικών ειδών προϊόντων και τοπικών γεύσεων στις πτήσεις της εταιρείας, προβολή περισσότερων από 100 videos για την ελληνική περιφέρεια σε Ελλάδα και εξωτερικό).

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, o Αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, δήλωσε: «Το 2018 θα αποτελέσει ακόμη μια χρονιά διεύρυνσης της διεθνούς παρουσίαςμας αλλά και των επιλογών, που προσφέρουμε στους επιβάτες μας. Διευρύνουμε το δίκτυό μας με 18 νέα δρομολόγια εξωτερικού, με 11 νέους προορισμούς από την Αθήνα, ενώ παράλληλα προσθέτουμε 7 νέα δρομολόγια από την Περιφέρεια. Είναι η πρώτη φορά που τόσες πόλεις από κύριες τουριστικές αγορές έχουν άμεση σύνδεση με την Αθήνα, που υποστηρίζει τόσο τα σύντομα city breaks, όσο και την προσβασιμότητα στα νησιά μας. Παράλληλα, συνεχίζουμε με συνέπεια και συστηματικότητα να στηρίζουμε την προβολή της χώρας, των προϊόντων μας και των παραγωγών μας για την ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών μας αλλά και στα σημαντικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσω των εμπορικών συνεργασιών των προγραμμάτων μας που συνεχώς εμπλουτίζουμε και εξελίσσουμε».

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ