Η νέα τάση στη διαμονή, τα studios, αποτελούνται από μεγάλους και άνετους χώρους, και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν!Τα Luna2 studios στο Μπάλι της Ινδονησίας προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση για άνετη διαμονή.

Με σχεδιασμό που συνδυάζει τον μοντερνισμό του παρελθόντος με την καινοτομία του μέλλοντος, το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Seminyak, τον πιο hot προορισμό του νησιού για ψώνια, φαγητό και ξεκούραση, ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Ένα υπέροχο αρχοντικό συγκρότημα κατοικιών…σκέτο κόσμημα στη Κηφισιά!

Η πρόσοψη του είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’60 και στο lobby δεσπόζει η επιτοίχια εγκατάσταση εμπνευσμένη από το έργο του ολλανδού καλλιτέχνη Piet Mondrian, ενώ σε όλο το χώρο υπάρχουν εικονικές αναφορές τέχνης.

Φωτεινά ποπ χρώματα ξεπροβάλλουν από τους κατάλευκους τοίχους και γεωμετρικά μοτίβα, έπιπλα και αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα δίνουν στο χώρο μια αίσθηση φιλοξενίας και ζωντάνιας.

Κάθε ένα από τα 14 δωμάτια αντιπροσωπεύει ένα χρώμα, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και πράσινο και προσφέρουν ευρύχωρα σαλόνια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ο παιχνιδιάρικος συνδυασμός χρωμάτων συνεχίζεται και στους κοινόχρηστους χώρους με την πισίνα να έχει χρωματιστά ψηφιδωτά και τις ξαπλώστρες τέλεια εναρμονισμένες με το περιβάλλον.

Προσοχή: Οι 6 κινήσεις στο αεροπλάνο που εκνευρίζουν τους γύρω σου

Το Instagram την έχει λατρέψει! Η ψηφιδωτή πισίνα που θυμίζει..παράδεισο!

Όσοι από εσάς αναζητούν ένα διάλειμμα από τον ήλιο έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ταινία στο Lunaplex ή να δειπνήσουν στο φιλόξενο εστιατόριο Orbit.

Από το εστιατόριο μια σκάλα οδηγεί στο Pop Lounge bar σχεδιασμένο σε χρώματα μπλε, κόκκινο και μωβ, στο οποίο θα χαλαρώσετε με τις μουσικές επιλογές του DJ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ