Ένας από τους γρίφους των διακοπών είναι το πακετάρισμα και δη το νεσεσέρ με τα καλλυντικά. Κάθε γυναίκα θέλει να πάρει τα πάντα μαζί της αλλά συχνά διαπιστώνει, αφού επιστρέψει, ότι τα περισσότερα πράγματα που πήρε μαζί της ήταν περιττά. Δείτε τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να πάρετε στο νεσεσέρ έτσι ώστε και χώρο να εξοικονομήσετε αλλά και να έχετε τα απαραίτητα μαζί σας.

Ενυδατική και αντιηλιακή κρέμα ημέρας: Ειδικά το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και απαραίτητη, εφόσον διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου σας φρέσκια και δροσερή ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Το ίδιο ισχύει και για την αντιηλιακή κρέμα προσώπου, εφόσον θα προστατεύει το πρόσωπό σας από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου.

Γαλάκτωμα σώματος after sun: Δροσίζει και «ξεδιψάει» το σώμα, διατηρώντας το φρέσκο και μετά την παρατεταμένη έκθεσή του στον ήλιο.

Καλοκαιρινό άρωμα: Προτιμήστε ένα ελαφρύ καλοκαιρινό άρωμα χωρίς αλκοόλ. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ξηρό λάδι με άρωμα κάποιου φρούτου ή καρπού, που θα ενυδατώνει το δέρμα σας, ενώ παράλληλα θα σκορπά τριγύρω και την ευωδιά του.

Μακιγιάζ: Δεν χρειάζεστε τίποτε περισσότερο από μια μπρονζέ πούδρα που θα τονίζει το ηλιοκαμένο σας πρόσωπο, μια αδιάβροχη μάσκαρα, μια χρυσαφένια σκιά κι ένα λαμπερό λιπ γκλος.

Καλλυντικά του ήλιου: Ένα αντηλιακό σαμπουάν που συγχρόνως θα προστατεύει και το χρώμα των μαλλιών σας κι ένα σούπερ ενυδατικό conditioner.

Μην ξεχάσετε να βάλετε στο νεσεσέρ των διακοπών ένα αποσμητικό κι ένα μίνι ξεβαφτικό νυχιών, σε περίπτωση που το βερνίκι σας δεν διαρκέσει όσο θα θέλατε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ