Λατρεύετε τα ταξίδια και βρίσκεστε συνεχώς σε αεροδρόμια του εξωτερικού με μία βαλίτσα στο χέρι; Μόλις κανονίσατε το ταξίδι των ονείρων σας; Ή απλώς θέλετε να περάσετε και λίγες ευχάριστες ώρες στο επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει να κάνετε για τη δουλειά;

Οι 8 εφαρμογές που ακολουθούν, όχι μόνο θα σας λύσουν τα χέρια όσον αφορά στον προγραμματισμό του ταξιδιού  σας αλλά θα μπορούν να σας δείχνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάλληλη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε, αποθηκεύοντας ταυτόχρονα και όλες σας τις αναμνήσεις! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο  ίντερνετ. Κατεβάστε την αγαπημένη σας και… bon voyage!

Φτιάξτε το πρόγραμμά σας με το TripIt

- Advertisement -

Αφήστε τις τυπωμένες και τις χειρόγραφες σημειώσεις στο σπίτι! Η συγκεκριμένη εφαρμογή «μαζεύει» αυτόματα από τα e-mails σας όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού σας και δημιουργεί μία οργανωμένη λίστα με όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για τον προορισμό σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για TripIt

Ο Έλληνας ταξιδιώτης με την μηχανή του ταξιδεύει στον κόσμο

Περιηγηθείτε στην πόλη μέ το CityMaps2Go

Όχι μόνο μπορείτε να εντοπίζετε που ακριβώς βρίσκεστε στον χάρτη χωρίς να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας, αλλά μπορείτε να δημιουργείτε και λίστες με τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Ακόμη όμως κι αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μόνες σας το πρόγραμμα, μπορείτε να κατεβάσετε τους έτοιμους οδηγούς της εφαρμογής.

Αποτέλεσμα εικόνας για CityMaps2Go

Γνωρίστε τις δημόσιες συγκοινωνίες με το Here WeGo

Στις διακοπές, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και κυρίως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο πίσω από ένα τιμόνι! Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας προτείνει τον γρηγορότερο τρόπο που θα φτάσετε από την περιοχή Α, στην περιοχή Β.

Αποτέλεσμα εικόνας για Here WeGo

Ελέγξτε τα έξοδά σας με ακρίβεια με το XE Currency

Αν η χώρα που επισκέπτεστε έχει διαφορετικό νόμισμα από το ευρώ, πώς ακριβώς θα γνωρίζετε τις ισοτιμίες; Πόσα ευρώ είναι τα 20 δολάρια, οι 200 λίρες, τα 2.000 γιεν; Αντί να ξοδεύετε ενέργεια με υπολογισμούς και σας πιάνει πονοκέφαλος από τις πολλές μαθηματικές πράξεις, κατεβάστε την εφαρμογή, σημειώστε τα έξοδά σας και οι ισοτιμίες θα υπολογιστούν από μόνες τους αυτόματα.

Διαβάστε ακόμα:  Aegean - προσφορά: Ταξιδέψτε σε Μάλτα, Πράγα και Σαρδηνία το καλοκαίρι με έκπτωση 30%!

Αποτέλεσμα εικόνας για XE Currency

Γραφικό ψαροχώρι με εντυπωσιακές παραλίες στη Λευκάδα

Προσλάβετε έναν ψηφιακό ξεναγό με το Triposo

Ένα βιβλίο με όλες τις πληροφορίες για τη χώρα που επισκέπτεστε θα ήταν πολύ βαρύ για να το έχετε συνέχεια στην τσάντα σας και ένας κανονικός ξεναγός στην παρέα σας όλο το 24ωρο θα ήταν πολύ βαρύς για το πορτοφόλι σας. Με το Triposo μπορείτε να προγραμματίσετε όλες τις επισκέψεις της ημέρας σας ενώ παράλληλα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνάτε από ένα μέρος που αξίζει να δείτε. Χωρίς σύνδεση, φυσικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Triposo

Κρατήστε ημερολόγιο με το Livetrekker

Αυτή η εφαρμογή θα κρατήσει για εσάς ένα διαδραστικό ημερολόγιο. Οι φωτογραφίες σας θα αποθηκεύονται όλες μαζί σε ένα αρχείο βάσει της τοποθεσίας σας ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε μία λίστα με ό,τι κάνατε. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε και τις δικές σας σημειώσεις για να είστε σίγουρες πως δεν θα ξεχάσετε τίποτα από την εμπειρία σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Livetrekker

Επικοινωνήστε με το Google Translate

Η αλήθεια είναι πως δεν θα καταφέρετε να ανοίξετε φιλοσοφική συζήτηση με κάποιον, όμως ο μεταφραστής της Google θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε με τους ντόπιους για τα βασικά, μαθαίνοντας παράλληλα και τις καθημερινές κουβέντες της γλώσσας. Ορίστε από πριν τις γλώσσες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και δείξτε σε όλους πόσο πολυμαθείς είστε!

Αποτέλεσμα εικόνας για Google Translate

Βενετία: H πόλη που δεν θα δεις όμοιά της

Περάστε το χρόνο σας με το Pocket

Στα ταξίδια πάντα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη διαρρύθμιση του χώρου και πολύ περισσότερο με το βάρος που πρέπει να σηκώνουμε. Γι’ αυτό, όσο είστε ακόμη στο σπίτι και είστε συνδεδεμένες στο wi-fi, ανεβάστε όλα τα άρθρα και τα βίντεο που θέλετε να δείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και αυτά θα είναι διαθέσιμα για εσάς κάθε ώρα και στιγμή χωρίς να χρειάζεστε ίντερνετ.

Επίσης όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για iOS και Android.

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και είστε έτοιμες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ