Σε κατοικία έχει μετατρέψει ένας ηλεκτρολόγος από το Όρεγκον ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής, δαπανώντας μια περιουσία για να το αγοράσει και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές.

- Advertisement -

Ο Μπρους Κάμπελ δαπάνησε περισσότερα από 220.000 δολάρια για να αγοράσει μια έκταση 100 στρεμμάτων δάσους προκειμένου να φιλοξενήσει το αεροπλάνο και να το μετατρέψει σε σπίτι, στο οποίο περνά έξι μήνες της ζωής του.

Ο 64χρονος έχει καταφέρει να αποκτήσει παροχή νερού και ρεύματος και να τοποθετήσει έπιπλα, ενώ  σκοπεύει να αγοράσει και ένα ακόμα παροπλισμένο αεροσκάφος προκειμένου να αποκτήσει σπίτι και στην Ιαπωνία! Η AFRA, μια οργάνωση με μέλη τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευαστών, υπολογίζει ότι 1.200 με 1.800 αεροπλάνα θα παροπλιστούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, καταλήγοντας σε πολλές περιπτώσεις παλιοσίδερα.

Ο φαραωνικός πύργος,ύψους 180 μέτρων,από γυαλί που χτίζεται στο Παρίσι!Έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις

Υπέροχες ιδέες για DIY ανανέωση σαλονιού!

Κάποια μετατρέπονται σε μπαρ ή εστιατόρια, ενώ ανάλογα «σπίτια» έχουν στηθεί στην Ολλανδία αλλά και στο Τέξας. Βέβαια, το θέμα καταδεικνύει και την πλήρη αποτυχία της ελληνικής πολιτείας να διαχειριστεί την περιουσία του άλλοτε περήφανου εθνικού αερομεταφορέα….


πηγή:mixanitouxronou.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ