Το παρελθόν του βαρύ και πολυτάραχο. Το παρόν του απόλυτα σύγχρονο, πειραματικό, γεμάτο από ισχυρές δόσεις του μέλλοντος!

Το Βερολίνο είναι η πόλη της Ευρώπης όπου τα πάντα συμβαίνουν στους δρόμους της. Είναι ο προορισμός της νεολαίας, των καλλιτεχνών , του κινηματογράφου, των εναλλακτικών, της δημιουργίας, των ιδεών, των ευκαιριών, των ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται μέσα σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και σε ο,τι καινούργιο έρχεται…

- Advertisement -

Scheunenviertel: «Η γειτονιά των αχυρώνων» στο βερολίνο …εκεί ζούσαν οι Εβραίοι από το 1737 και μετά

Αποτέλεσμα εικόνας για berlin streets

 

Σας βρήκαμε λοιπόν τα φθηνότερα εισιτήρια της αγοράς! Και αυτό γιατί δεν…”ξεπερνούν” τα 22,00 ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για berlin streets

Το απόλυτο μουσικό ξενοδοχείο, στην καρδιά του Βερολίνου

- Advertisement -

Αποτέλεσμα εικόνας για berlin streets

Λίγα λόγια για την πιο cool πρωτεύουσα της Ευρώπης! Ποια είναι τα 5 Must see του ταξιδιού σας;

1. Reichstag
Το κτίριο της γερμανικής βουλής – ναι εκεί που συχνάζει η μαντάμ Μέρκελ και ο αχώνευτος Σόιμπλε- έχει γίνει το νέο σύμβολο της πόλης
1. Reichstag
 
 Οι επισκέπτες από τον γυάλινο θόλο μπορούν να βλέπουν την κίνηση στην πόλη.
2. Η πύλη του Βραδεμβούργου
Σήμα κατατεθέν του Βερολίνου, η πύλη με τα άλογα στην κορυφή, χτισμένη το 1791. Η πλατεία  Pariser Platz ακριβώς μπροστά από την πύλη είναι περιτρυγυρισμένη από σημαντικά κτίρια, όπως το ξενοδοχείο  Αdlon και η ακαδημία τεχνών Akademie der Künste.
3. Ο Πύργος της τηλεόρασης (Fernsehturm)
Φαίνεται σχεδόν από όλη την πόλη, αφού έχει ύψος 368 μέτρα. Μπορείτε να ανεβείτε για να δείτε πανοραμικά όλη την πόλη σε ακτίνα 360 μοιρών.
 
4. Gendarmenmarkt
Η πιο εντυπωσιακή πλατεία της πόλης, κοντά στην οδό με τα καταστήματα, Friedrichstraße. Εκεί βρίσκονται τρία από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα αρχιτεκτονικής: το Concert House, o γερμανικός καθεδρικός ναός Deutscher Dom και ο γαλλικός καθεδρικός ναός Französischer Dom.
5. O Καθεδρικός ναός Berliner Dom 
 Τέλειο δείγμα της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα. Κοντά επίσης βρίσκεται το Ιστορικό μουσείο καθώς και το νησί των μουσείων.
Ας συνεχίσουμε με τη προσφορά!
 Τη προσφορά κάνει η Ryanair και για να κλείσετε τα εισιτήρια σας δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ