Το εγκώμιο των αξιοθέατων της Αυστραλίας πλέκει το υπουργείο Τουρισμού της χώρας σε σχετική επιστολή που απέστειλε προς τον πρίγκιπα Χάρι προκειμένου να τον πείσει να κάνει εκεί είτε το μπάτσελορ -με το οποίο θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή του- είτε το ταξίδι του μέλιτος με την μέλλουσα σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Στιβ Τσιόμπο ανακοίνωσε ότι έγραψε επιστολή προς το Κλάρενς Χάουζ, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου, πατέρα του Χάρι, στην οποία υπάρχει μια λίστα με προτάσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη για την τελευταία του γιορτή ως εργένη, όπως και με προτάσεις «πιο ειδυλλιακές» για τον μήνα του μέλιτος, μετά το γάμο του τον ερχόμενο Μάιο.

«Η Αυστραλία μπορεί να προσφέρει τον τέλειο εορτασμό πριν από το γάμο, όπως και το πιο εξαίσιο ταξίδι του μέλιτος», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Αντί της παραδοσιακής του βόλτας στα μπαρ της πόλης, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να κάνει ένα τουρ με ελικόπτερο στην αυστραλιανή ύπαιθρο ή να πάει για ψάρεμα μπαραμούντι, όπως τα ονομάζουν οι ιθαγενείς, στην Βόρεια Επικράτεια, προσθέτει ο Τσιόμπο στην ανακοίνωση.

Παραμυθένια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Athens Plaza!

«Τους προτείναμε επίσης μια βόλτα με μπάγκι στους αμμόλοφους της Χρυσής Ακτής», δήλωσε παράλληλα ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel Nine.

«Για τον μήνα του μέλιτος (προτείναμε) κάτι πιο ήρεμο, πιο ειδυλλιακό. Μπορούν να επισκεφθούν τους μαγευτικούς τόπους της Αυστραλίας», πρόσθεσε και αναφέρθηκε σε πολυτελείς εγκαταστάσεις για διακοπές κοντά στο Ουλουρού, στην καρδιά της αυστραλιανής ερήμου –όπου έχουν ήδη μείνει ο αδελφός του Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με την σύζυγό του Κέιτ– ή τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

GettyImages 486039481

London baby! Προσφορά για Χριστούγεννα στο Λονδίνο για 5 ημέρες στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει!

Εξάλλου όπως πρόσθεσε «είπα στον πρίγκιπα Χάρι ότι η Αυστραλία είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί του όπως και με την κυρία Μαρκλ για να φτιάξουν μαζί ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες τους».

πηγή:.cnn.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ