Κατά καιρούς όλοι μας συναντάμε πανέμορφα τοπία τα οποία μας κόβουν την ανάσα.Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα και σας τα παραθέτουμε!!!

 Ας τα δούμε λοιπόν…
Καταρράκτης Bigar, Ρουμανία
Κι όμως δεν είναι photoshop. O καταρράκτης Bigar χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «ιερός» αφού το σχήμα το θυμίζει καμπάνια. Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες στα Βαλκάνια αφού έχει μια πρωτότυπη μορφή.
Preikestolen, Νορβηγία
Ο βράχος Preikestolen βρίσκεται στη Νορβηγία και έχει απόσταση από το έδαφος 604 μέτρα. Είναι από τα πιο ελκυστικά τουριστικά μέρη της χώρας όπου όταν ανεβεί κανείς αντικρίζει μια ωραία θέα της θάλασσας με ορεινά τοπία.
Εisriesenwelt, Αυστρία
Το Εisriesenwelt είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου παγκόσμια και βρίσκεται στην Αυστρία. Όταν μπεις μέσα, αντικρίζεις «παγωμένους» καταρράκτες και πυλώνες από πάγο, κάνοντάς σε να υποκλίνεσαι στην όμορφη φύση.
 Αletsch glacier, Ελβετία
Ο παγετώνας Αletsch βρίσκεται στην περιοχή των Άλπεων και το μήκος του φτάνει τα 14 μίλια. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω παγετώνας αποτελεί κληρονομιά της UNESCO και είναι ένα τοπίο πραγματικά μαγευτικό.
Καταρράκτης Jagala, Εσθονία
O καταρράκτης Jagala είναι ο μεγαλύτερος στην Εσθονία, όπου την καλοκαιρινή περίοδο ξεχειλίζεται από τα νερά, ενώ το χειμώνα δημιουργούνται εντυπωσιακοί πάγοι προκαλώντας έτσι ενθουσιασμό στους επισκέπτες.

πηγή:sigmalive.com

- Advertisement -