Στις χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης με τις ακριβότερες παραλίες στον κόσμο για το 2017, βρίσκονται 6 ελληνικές παραλίες, σύμφωνα με έρευνα της TravelBird.

Συνολικά αξιολογήθηκαν οι 310 δημοφιλέστερες παραλίες από 70 χώρες, και ταξινομήθηκαν από την ακριβότερη έως την φθηνότερη, βάσει του κόστους που συνεπάγεται μια τυπική ημέρα στην παραλία σε καθεμία από αυτές.

Το κόστος αυτό, δηλαδή ο δείκτης τιμής παραλίας για το 2017 της TravelBird, προκυπτει από το άθροισμα της μέσης τιμής των εξής προϊόντων: Αντηλιακό, νερό, μπύρα, παγωτό και γεύμα.

Οι 75 ακατάλληλες και οι 88 κατάλληλες παραλίες της Αττικής!Μάθετε ποιες είναι για «ασφαλή»μπάνια!

Συγκεκριμένα, ως η πιο ακριβή ελληνική παραλία αναδεικνύεται το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (θέση 210, με κόστος 22,6 λίρες) ενώ ακολουθούν χαμηλότερα η Κόκκινη Παραλία (239), Γερακινή Χαλκιδικής (245), Ελαφονήσι (258), Πλάκα (264) και Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας (275, με κόστος 16,3 λίρες).

Διαβάστε ακόμα:  Και όμως...Αυτές οι 10 εξωτικές παραλίες και οι λίμνες βρίσκονται στη χώρα μας

Πρωταθλήτρια στις ακριβές παραλίες αναδεικνύεται η Νορβηγία, αφού 3 από τις παραλίες της (Kristiansand Beach στο Vest-Agder, Huk Beach στο Όσλο, Solastranda στο Ρογκαλάντ) βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, με μέσο κόστος από 48,3 λίρες για τη φθηνότερη έως 51,8 λίρες για την ακριβότερη. Αντίθετα, οι φθηνότερες παραλίες της κατάταξης εντοπίζονται στο Βιετνάμ.

Τα 10 καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για διακοπές με παιδιά σύμφωνα με την βρετανική Telegraph!Ποια είναι;

Δείτε τον πίνακα με τις τιμές στις 6 ελληνικές παραλίες…

πηγή:tornosnews.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ