Τα σχέδια για τα νέα της πλοία, με χωρητικότητες-ρεκόρ στο χώρο της παγκόσμιας κρουαζιέρας ανακοίνωσε η MSC Cruises σε τελετή στο Σαιν-Ναζαίρ, στη Γαλλία.

Τα πρώτα πλοία, βάρους 200.000 τόνων, με χωρητικότητα 6.850 επιβάτες, 2.760 καμπίνες, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 70 περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ χωρητικότητας που κατέχει το πλοίο Harmony of the Seas της Royal Caribbean (6.780 επιβάτες).

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Αυτό είναι το μοναδικό νησί στον κόσμο που όποιος το επισκεφτεί πεθαίνει!!!(photo)

Όπως υποστηρίζει η κατασευάστρια SFX France, φουτουριστικό σχήμα Y των πλοίων της MSC Cruises θα παρέχει συναρπαστική θέα στη θάλασσα, ενώ θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια καμπινών με μπαλκόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Η MSC το χαρακτηρίζει ως το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο κρουαζιερόπλοιο, με αυξημένη σταθερότητα και υδροδυναμική. Το μήκος του θα φθάνει τα 1.080 πόδια, θα διαθέτει φιλικά στις οικογένειες χωριά, πανοραμικό πίσω κατάστρωμα και γυάλινο χώρο lounge στην πισίνα.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Τα γυρίσματα της «γαλάζιας λίμνης» θα μπορούσαν για πλάκα να γίνουν εκεί!Βρίσκεται στη Πελοπόννησο μέσα στο πράσινο με υπέροχους καταρράκτες!(Photo)

Τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν 4 πλοία τέτοιου μεγέθους τα οποία θα παραδοθούν από το 2022 έως το 2026. Μία μικρή αποκάλυψη για την εικόνα των κρουαζιερόπλοιων έγινε στην εκδήλωση ενώπιον του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του υπουργού Οικονομίας, Bruno Le Maire.

πηγή:airnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣτάση εργασίας!Μάθετε ποια μέσα μαζικής μεταφοράς απεργούν σήμερα!Δείτε πως να κινηθήτε!
Επόμενο άρθροΑυτά και αν είναι νέα!Υπερδιπλασιάζεται ο αριθμός των επιβατικών αεροπλάνων!Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ