Τα σχέδια για τα νέα της πλοία, με χωρητικότητες-ρεκόρ στο χώρο της παγκόσμιας κρουαζιέρας ανακοίνωσε η MSC Cruises σε τελετή στο Σαιν-Ναζαίρ, στη Γαλλία.

Τα πρώτα πλοία, βάρους 200.000 τόνων, με χωρητικότητα 6.850 επιβάτες, 2.760 καμπίνες, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 70 περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ χωρητικότητας που κατέχει το πλοίο Harmony of the Seas της Royal Caribbean (6.780 επιβάτες).

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

- Advertisement -

Αυτό είναι το μοναδικό νησί στον κόσμο που όποιος το επισκεφτεί πεθαίνει!!!(photo)

Όπως υποστηρίζει η κατασευάστρια SFX France, φουτουριστικό σχήμα Y των πλοίων της MSC Cruises θα παρέχει συναρπαστική θέα στη θάλασσα, ενώ θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια καμπινών με μπαλκόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Η MSC το χαρακτηρίζει ως το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο κρουαζιερόπλοιο, με αυξημένη σταθερότητα και υδροδυναμική. Το μήκος του θα φθάνει τα 1.080 πόδια, θα διαθέτει φιλικά στις οικογένειες χωριά, πανοραμικό πίσω κατάστρωμα και γυάλινο χώρο lounge στην πισίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Harmony of the Seas της Royal Caribbean

Τα γυρίσματα της «γαλάζιας λίμνης» θα μπορούσαν για πλάκα να γίνουν εκεί!Βρίσκεται στη Πελοπόννησο μέσα στο πράσινο με υπέροχους καταρράκτες!(Photo)

Τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν 4 πλοία τέτοιου μεγέθους τα οποία θα παραδοθούν από το 2022 έως το 2026. Μία μικρή αποκάλυψη για την εικόνα των κρουαζιερόπλοιων έγινε στην εκδήλωση ενώπιον του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του υπουργού Οικονομίας, Bruno Le Maire.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ