Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν και είναι το νούμερο ένα θέμα σε βρετανικές και όχι μόνο ιστοσελίδες.

Θέματα με το ποια είναι η Μέγκαν Μαρκλ, τι φοράει, ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της, πώς γνωρίστηκαν και άλλα παρόμοια γεμίζουν το διαδίκτυο, ώστε να ξέρουμε τα πάντα για τη νέα δούκισσα της Βρετανίας.

- Advertisement -

Η Daily Mail, αυτή τη φορά, είπε να ασχοληθεί με το πού θα μείνει το ζευγάρι όταν παντρευτεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι αναμένεται να εγκατασταθεί στο χωριό Λάκινγκτον στο Κοτσγουόλντς, κοντά στο σπίτι που ζούσε ο Χάρι ως παιδί.

Το Ελληνικό χωριό-σκηνικό θρίλερ

Το Λάκινγκτον έχει πληθυσμό 630 κατοίκους.

Το αρχοντικό, που αγγίζει τις 7,7 εκατ. λίρες, είναι κοντά στο Χάιγκρουβ, όπου μεγάλωσαν οι πρίγκιπες και ζει ακόμη ο πρίγκιπας Κάρολος.

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κλείσεις τα πιο φτηνά αεροπορικά εισιτήρια!

Το Luckington Court είναι γνωστό από την τηλεοπτική σειρά Περηφάνια και Προκατάληψη του 1995. Το σπίτι βρίσκεται μόλις 18 μίλια μακριά από το Μπρίστολ στα σύνορα Wiltshire-South Gloucestershire. Το χωριό και οι γύρω πόλεις είναι γεμάτες με μεγάλες απομακρυσμένες κατοικίες και συνήθως έχουν δικό τους στάβλους.

«Προφανώς και βλέπαμε τον Χάρι όταν μεγάλωνε. Είναι ωραίο που παντρεύεται και ήταν όμορφο να επιστρέψει για να ζήσει εδώ», λέει ένας κάτοικος. «Είμαστε πολύ προστατευτικοί με τους γείτονές μας και εδώ είναι αρκετά ιδιωτικά», προσθέτει.

Βλόγγος: Το ‘μπαλκόνι της Αρκαδίας’! Ένα γραφικό χωριό που πρέπει να ανακλαύψεις

Πηγή:  iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ