Τι θα έλεγες λοιπόν, την ημέρα που θα έχεις ρεπό, αντί να σκέφτεσαι πως θα πας στην εργασία σου την επόμενη μέρα, να περιμένεις πως και πως να περάσουν οι ώρες για να επανέλθεις στο… καθήκον.

Αυτή την ευκαιρία λοιπόν προσφέρει η εταιρία «Hen Heaven», η οποία αναζητεί έναν vlogger και προσφέρει καλά χρήματα για τις υπηρεσίες του.

Δεν θα το πιστεύετε: Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι Έλληνες για το 2017 σύμφωνα με το Forbes!!!Το νούμερο 1 πραγματικά θα σας «κουφάνει»!

Αποτέλεσμα εικόνας για vlogger

Τρομερή απάτη:Πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία έχει προκαλέσει χαμό!Οι απατεώνες μέσω FB αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των χρηστών!Προσοχή!

Διαβάστε ακόμα:  5 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε το φθινόπωρο του 2022

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Η συγκεκριμένη επιχείρηση ψάχνει έναν άνθρωπο, προκειμένου να τραβάει βιντεάκια από διάφορα φεστιβάλ και πάρτι ανά τον κόσμο, από το Λας Βέγκας ως την Μαδρίτη και από την Νέα Ορλεάνη ως το Νιουκαστλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για vlogger

Το βιντεάκια αυτά δεν χρειάζεται να τα μοντάρει ο… εκλεκτός, καθώς για αυτή την δουλειά υπάρχει άλλο τμήμα. Το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να αποτυπώνει την διασκέδαση με το κινητό του.

Φυσικά όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα, ενώ ο μισθός φτάνει τις 22.000 ευρώ το χρόνο.

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ