Άραγε πόσες φορές μας έχει τύχει να βασανιζόμαστε από την αϋπνία και μόλις επιτέλους αισθανόμαστε ότι θα μας πάρει έστω και για λίγο ο ύπνος έρχεται η ώρα που το ξυπνητήρι μας θυμίζει ότι πρέπει να σηκωθούμε;

Και αν νομίζατε ότι μέχρι τώρα η θεωρία που υποστηρίζει ότι το άγχος σχετίζεται με την αϋπνία είναι υπερβολική, σημειώστε τώρα λάθος! Γιατί όχι απλά σχετίζεται, αλλά είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτή. Το έντονο στρες στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, αποτελεί τη νούμερο ένα αιτία που ευθύνεται για την κακή ποιότητα του ύπνου μας. Τόσο οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας, οι δύσκολες συνθήκες εργασίας, ο αμείλικτος ανταγωνισμός, όσο και η ανεργία, αλλά και η ανησυχία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, βάζουν φρένο στη χαλάρωση του μυαλού και του οργανισμού μας, με με συνεπεία οι μικρές σκέψεις να μετατρέπονται σε εμμονή και ο ύπνος μας σε εφιάλτη.

Αποτέλεσμα; Η έλλειψη ύπνου να κατεβάζει τα ρολά του ανοσοποιητικού μας συστήματος και να απειλεί την ισορροπία του οργανισμού μας.

Η λύση;

Το νέο καινοτόμο spray Melatonin SM της SM Pharmaceuticals, που θα σας ρίξει στην αγκαλιά του Μορφέα μέσα σε μόνο 5′.

Η ειδοποιός διαφορά του σε σύγκριση με άλλα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι ότι βασίζεται στη μοναδική τεχνολογία Nanoemulsion, ενώ είναι το μοναδικό σε μορφή spray και συνεπώς έχει 4 βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα:

* Εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης, κατά 240% περισσότερο σε σχέση με ένα δισκίο.

* Εγγυάται άμεση δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, βελτιώνοντας την ποιότητά του.

* Διασφαλίζει ταχεία αποδέσμευση και 630% ταχύτερη απορρόφηση στα πρώτα 5′.

* Είναι εύκολο στη χρήση και αρκεί μόνο ένας ψεκασμός υπογλώσσια, 15΄πριν τον ύπνο.

*Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ