Ενημερώθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2018, 11:38

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε την Δευτέρα το βράδυ, το “Clap the Restaurant” που στεγάζεται στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Κακογιάννη, την έλευση του νέου του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη και την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ιδρύματος.

Το “Clap the Restaurant” αλλάζει και αποκτά 100% ελληνική ταυτότητα, με τον βραβευμένο σεφ να εκφράζει τις ανησυχίες του για την ελληνική κουζίνα, παρουσιάζοντας παραδοσιακά φαγητά, πειραγμένα με gourmet πινελιές. Για να έχετε μια ιδέα τι θα δοκιμάσετε, σκεφτείτε τζατζίκι με πουρέ από ψητό σκόρδο και ντάκο από επτάζυμο, λαχανοντολμάδες με κιμά κουνελιού, σάλτσα λεμονόχορτου και άγριο μάραθο, μοσχαρίσια γλώσσα στα κάρβουνα με μανιτάρια πορτομπέλο, πουρέ κόκκινου μήλου και γλάσο φραγκόσυκου και σπάλα αρνιού με ρεβυθάδα Σίφνου, ψημένη με γλυκό σκόρδο και λεμονόχορτο.

Το εστιατόριο μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως… ελληνικό bistro, αφού με την lounge διακόσμησή του, την απαλή μουσική που συνοδεύει τα γευστικά πιάτα και με θέα την Ακρόπολη, αποτελεί την τέλεια επιλογή για pre & after theater απόλαυση! Φυσικά υπάρχουν κι άλλες επιλογές που μπορεί ο επισκέπτης να δοκιμάσει, όπως ελληνική ομελέτα με χωριάτικα βιολογικά αυγά, μοσχαρόσουπα, αλλά και «street» πιάτα, όπως ένα hot dog, από τα χέρια του σεφ, ένα ελληνικό burger και ανοιχτά sandwich με ψωμιά της Delifrance. Φυσικά όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με κρασιά, μικρών κυρίως παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και μπύρες από μικρο-ζυθοποιίες.

Info: Καθημερινά 19:00 – 00:30, Σαβ & Κυρ 11:00 – 1:00, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 Ταύρος, Τ: 2103411908, Clap the Restaurant 

Ρεπορτάζ: Χρήστος Αϊβαλιώτης ([email protected])

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ