Μια καινοτόμα και αποφασιστική κίνηση πραγματοποίησε η σκανδιναβική αλυσίδα ξενοδοχείων The Nordic Choice αφαιρώντας τα κανάλια πορνογραφίας από κάθε μια από τις 171 επιχειρήσεις της και αντικαθιστώντας τα με κανάλια σύγχρονης τέχνης.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, Petter Stordalen, εμπνεύστηκε για τη συγκεκριμένη δράση μετά την ενασχόληση του με την εκστρατεία της UNICEF για τη βοήθεια 1,2 εκατομμυρίων παιδιών που είναι θύματα εμπορικής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Μιμή Ντενίση: Μας ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως!Ότι πιο αριστοκρατικό θα δείτε!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για The Nordic Choice

 

Καυτή Πατάτα’ : Το μαγαζί που πήγε το street food στην Αθήνα σε άλλο επίπεδο!!!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η βιομηχανία του πορνό συμβάλλει στην εμπορία ανθρώπων, άρα είναι φυσικό στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι η Nordic Hotels δεν το υποστηρίζει και δεν το ανέχεται αυτό».

Διαβάστε ακόμα:  Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της Χίου σε προνομιακή τοποθεσία και με εκπληκτική θέα για μια διαμονή αξέχαστη!

Αποτέλεσμα εικόνας για The Nordic Choice

Ο Stordalen είναι διάσημος για τις φιλανθρωπίες του στη Σκανδιναβία και ο έκτος πλουσιότερος Νορβηγός, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Είναι παθιασμένος με την οικολογία και παράλληλα συλλέκτης έργων τέχνης. Στα ξενοδοχεία του υπάρχει πλέον η επιλογή της διαδραστικής τηλεόρασης, με εννέα βίντεο σύγχρονης τέχνης, από τα οποία ο πελάτης θα επιλέγει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του.

Οι αντιδράσεις των επισκεπτών είναι ήδη πολύ θετικές και φυσικά κανείς δεν παραπονέθηκε για την αφαίρεση καναλιών με πορνογραφικό περιεχόμενο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ