Διαμονή

στην καρδιά της διασκέδασης

Όσοι επισκέπτονται την Αθήνα µε κύριο σκοπό τη διασκέδαση, τους έχουµε ευχάριστα νέα! Η πόλη φηµίζεται για τις all day & night επιλογές σε αυτό τον τοµέα! Κάποιες βέβαια περιοχές έχουν αποκτήσει πολύ καλή φήµη αναφορικά µε τη διασκέδαση και τον κόσµο που τις επιλέγει, γεγονός που υποστηρίζεται και από τις πολλές και καλές προτάσεις τόσο σε φαγητό όσο και σε ποτό.

Εστιατόρια υψηλής αισθητικής µε µενού πολλών αξιώσεων και κουζίνες από όλο τον κόσµο, εξαιρετικά cocktail bars, εναλλακτικά στέκια, conceptual καφέ, µέχρι clubs για όλα τα γούσταστην Αθήνα θα τα βρείτε όλα! Εµείς µεταξύ άλλων σας προτείνουµε 3 περιοχές και αντίστοιχα ξενοδοχεία σε αυτές που κρατούν σταθερά τα ηνία στην διασκέδαση!

Sea View HotelΑνακαλύψτε τα ξενοδοχεία της Αθήνας που είναι στην καρδιά της διασκέδασης

Η Γλυφάδα είναι σίγουρα µια από αυτές τις περιοχές καθώς διαθέτει στέκια µε υψηλής αισθητικής χώρους αλλά και υπηρεσίες, γιαυτό άλλωστε καθηµερινά «υποδέχεται» κόσµο από κάθε γωνιά της Αθήνας. Αν θέλετε να είστε λοιπόν σε απόσταση αναπνοής από τα νυχτερινά δρώµενα της πιο γνωστής περιοχής των νοτίων προαστίων, επιλέξτε το Sea View Hotel που εκτός από το location θα επωφεληθείτε µιας αρκετά προσιτής τιµής. Απέχει µόλις 400 µ. από το κέντρο της Γλυφάδας, είναι µπροστά στη θάλασσα, ενώ διαθέτει άνετα δωµάτια µε διακόσµηση σε γήινους τόνους, µπαλκόνι και εξωτερική πισινά. Οι επισκέπτες του το έχουν βαθµολογήσει µε περισσότερο από 8 και το έχουν κρίνει ως πολύ καλή επιλογή διαµονής.
Από €89/ premium δίκλινο µε πρωινό.

Info: Ξάνθου 4, Γλυφάδα, T. 210 8947681,

www.hotelseaview.eu

Coco-Mat Hotel Athens Ανακαλύψτε τα ξενοδοχεία της Αθήνας που είναι στην καρδιά της διασκέδασηςΑνακαλύψτε τα ξενοδοχεία της Αθήνας που είναι στην καρδιά της διασκέδασης

Αν µιλάµε για διασκέδαση, το Κολωνάκι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη δηµοφιλή συνοικία του κέντρου συγκεντρώνονται πολλές αξιόλογες και ιδιαίτερα γνωστές επιλογές σε cafιs, bars, εστιατόρια και ειδικά σε σύγκριση µε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της πόλης. Αν λοιπόν όχι µόνο θέλετε να διασκεδάσετε στο Κολωνάκι αλλά να το κάνετε µε όσο το δυνατόν λιγότερη απόσταση από τοκρεβάτι σας επιλέξτε το 4 αστέρων Coco-Mat Hotel Athens. Πρόκειται για ένα design hotel, luxury απλότητας, ιδανική επιλογή διαµονής για όσους αναζητούν σύγχρονη αστική πολυτέλεια. Έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και βαθµολογία µεγαλύτερη του 9 από όσους το έχουν ήδη επιλέξει. Τα δωµάτια και οι σουίτες του είναι minimal και µοντέρνας αισθητικής µε όλες τις ανέσεις, ενώ ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του.
Από €175/ δίκλινο µε πρωινό.

Info: Πατριάρχου Ιωακείµ 36, Κολωνάκι, Τ. 210 7230000,

www.cocomatathens.com

Grecotel Pallas Athena Ανακαλύψτε τα ξενοδοχεία της Αθήνας που είναι στην καρδιά της διασκέδασηςΑνακαλύψτε τα ξενοδοχεία της Αθήνας που είναι στην καρδιά της διασκέδασης

Διαβάστε ακόμα:
«Μπαρουτάδικο»: Το άγνωστο άλσος της Αθήνας - Ένας από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου της πόλης

Αν είστε πιο εναλλακτικής φιλοσοφίας ή αντίθετα απλούστερων mainstream επιλογών, το Γκάζι είναι καταλληλότερο και µια από τις πιο γνωστές γειτονιές της Αθήνας αναφορικά µε τη διασκέδαση, όπως και η περιοχή του Ψυρρή, αλλά το πρώτο σίγουρα κρατάει πλέον τα ηνία. Ανάµεσα στην Πειραιώς και την Ιερά Οδό, και σε πολύ κοντινή απόσταση από τα γραφικά στενάκια του Ψυρρή, το Γκάζι είναι σηµείο αναφοράς όταν µιλάµε για βράδυ. Προτιµήστε ωστόσο να µείνετε στου Ψυρρή καθώς οι επιλογές σε διαµονή είναι καλύτερες, και όχι στο πάντα «φασαριόζικο» Γκάζι. Σας προτείνουµε το 5 αστέρων Grecotel Pallas Athena µια από τις καλύτερες προτάσεις διαµονής του κέντρου, τόσο αναφορικά µε τις παροχές του όσο και λόγω των κριτικών, καθώς έχει χαρακτηριστεί θαυµάσιο από τους επισκέπτες του µε βαθµό σχεδόν 9! Ανήκει στον όµιλο Grecotel και προσφέρει άνετη φιλοξενία στα µοντέρνου design δωµάτιά του, το καθένα µε το δικό του στυλ και arty προσωπικότητα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εστιατόριό του, Pallas Athena Restaurant, µε εµπνευσµένες γαστρονοµικές προτάσεις.
Από €109/superior δίκλινο µε πρωινό.

Info: Αθηνάς 65 & Λυκούργου, Ψυρρή, Τ. 210 3250900,

www.grecotelpallasathena.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ