Αμέσως μόλις αντικρύζεις την παλιά ξύλινη πόρτα του καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για ένα ξενοδοχείο σαν όλα τα άλλα!

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Κατερίνα Φωτοπούλου  ([email protected])

Η Ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας στα Χανιά!
Περνώντας την σε υποδέχεται ένα εντυπωσιακό οθωμανικό αρχοντικό με την επιβλητική ξύλινη σκάλα και τις old time classic διακοσμητικές λεπτομέρειες που σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρα των περασμένων εποχών!

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

Εδώ λοιπόν σε ένα γραφικό σοκάκι στο λόφο Καστέλι, το Anatolia Charming Hotel είναι η ιδανική πρόταση διαμονής για όσους αγαπούν τα μικρά ξενοδοχεία με χαρακτήρα!

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

Αποτελείται από τρία δωμάτια και δύο δίχωρα διαμέρισματα (το ένα ιδανικό για ΑμεΑ) που χαρακτηρίζονται από τη vintage προσωπικότητά τους! Χειροποίητα κεφαλάρια, old school έπιπλα, παλιά μπαούλα και καθρέπτες συνθέτουν μια πραγματικά γοητευτική ατμόσφαιρα που συνδυάζεται ιδανικά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις!

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

Πίσω από την αποκατάσταση του κτηρίου βρίσκεται η κατασκευαστική εταιρεία Artec ενώ η διαχείριση του ξενοδοχείου ανήκει στη Simply Chania.

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

Γνωρίστε ένα μικρό χωριό έξω από τα Χανιά που είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα μέρη του κόσμου!

Διαβάστε ακόμα:
Βάμος: Κάτι... από Τοσκάνη στα Χανιά! Ένα χωριό με παράδοση & αρχοντιά...

Aπό €65/ δίκλινο

Info: Ψαρομηλίγκων 1, Χανιά, τηλ. 28211 81779, www.simplychania.gr

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!Το πιο... γοητευτικό boutique hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ