Τα πολύ παλιά χρόνια, τότε που στη Γη κατοικούσαν μυθικά πρόσωπα όπως Κένταυροι, Τιτάνες, Νηρηίδες, οι αρχαίοι Ελληνες, για να προστατέψουν τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια και τις θάλασσες από τη μόλυνση και την καταστροφή, έπλασαν κάποιες πεντάμορφες θεότητες, τις Νύμφες, και τις έχρισαν προστάτιδες της φύσης. Αυτές που προστάτευαν τα ψηλά βουνά λέγονταν Ορειάδες. Ακριβώς έτσι, σαν Νύμφες, ξεπροβάλλουν και σήμερα ένα ένα τα υπέροχα σπίτια σε μια από τις πλαγιές του Παρνασσού. 

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλος διαγωνισμός – Το travelstyle.gr σάς στέλνει δωρεάν στο Ναύπλιο

Το συγκεκριμένο, διακοσμήθηκε με αρκετή προσοχή, πολύ μεράκι και με μεγάλη αγάπη. Κάθε γωνιά έχει τη δική της ομορφιά και ιδιαιτερότητα. Η διακόσμηση είναι πολύ απλή, με αρκετά έπιπλα-αντίκες που συνδυάζονται με σύγχρονα κομμάτια. Ζεστά, όμορφα χαλιά ντύνουν τα πατώματα, ενώ βαριά, βελούδινα υφάσματα κυριαρχούν στα υπνοδωμάτια και στα παράθυρα.

Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, η κεντρική τραπεζαρία, η κουζίνα και ένα μπάνιο, ενώ ένα από τα μεγάλα ατού του ορόφου είναι τα υπέροχα μπαλκόνια που τον περιτριγυρίζουν, απ’ όπου η θέα και οι εικόνες της φύσης είναι πραγματικά μαγευτικές. Και ο δεύτερος όροφος, όμως, έχει πολλά να χαρίσει στον επισκέπτη του.

Εκτός από το τεράστιο σαλόνι με το μεγάλο, άνετο καθιστικό, το τζάκι και τη δεύτερη τραπεζαρία, φιλοξενεί τις τρεις από τις συνολικά τέσσερις κρεβατοκάμαρες, μιας και το master bedroom είναι σε ξεχωριστό όροφο, αλλά και μια σάουνα, ό,τι καλύτερο δηλαδή μετά από μια πεζοπορία στο βουνό. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα σπίτι μέσα στο δάσος φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και να χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στους ιδιοκτήτες του. Ενα σπίτι όπου μπορούν να χαρούν τη φύση, τον καθαρό αέρα και τις περιπέτειες του βουνού, στοιχεία που σίγουρα λείπουν από τη ζωή τους στις θορυβώδεις πόλεις.

Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)

Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)Απίθανο σπίτι στον Παρνασσό, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρομερή θέα! (photos)

Πηγή: womenonly.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ