Σε μια τουριστική αγορά… πολλά υποσχόμενη!

- Advertisement -

Εδώ και πολλά χρόνια έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Ισραήλ, λόγω του ότι όλο και περισσότεροι Ισραηλινοί τουρίστες φτάνουν στην περιοχή, κυρίως μέσα από οργανωμένα γκρουπ. Έτσι, φαίνεται ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη… Όμως τώρα, όπως φαίνεται ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο και η “πίεση” μάλλον προήλθε και από την οργανωμένη παρουσία της Ηπείρου, στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση που γίνεται στο Ισραήλ τις ημέρες αυτές!

Τελ Αβίβ

Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost, ανάμεσα στις συμφωνίες που “έκλεισαν” στην τουριστική έκθεση είναι η απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ. Η αρχή αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο και αερομεταφορέας θα είναι η Τus Air, η οποία έχει έδρα στην Κύπρο και δραστηριοποιείται ήδη στο Ισραήλ.

Στα 10 καλύτερα μουσεία της Ελλάδας το Μουσείο Παύλου Βρέλλη στα Ιωάννινα!

Οι απευθείας πτήσεις αφορούν στο θερινό διάστημα και όσο για τους χειμερινούς μήνες μάλλον η πτήσεις θα γίνονται μέσω Λάρνακας. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρχει και τον χειμώνα! Για την οριστικοποίηση της συμφωνίας απομένουν μικρές λεπτομέρειες και από παράγοντες των Ιωαννίνων που βρίσκονται στην τουριστική έκθεση, θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση

Small boutique hotels: Αυτή είναι η νέα τάση διαμονής στα Ιωάννινα!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ