Στο travelstyle.gr ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες προσφορές για τα ταξίδια σας! Αυτή τη φορά βρήκαμε μια απίθανη προσφορά της Ryanair για απευθείας πτήση από την Αθήνα στην πανέμορφη Μπρατισλάβα για 4 ημέρες με €7,99 το άτομο και την ίδια τιμή για την πτήση επιστροφής, σύνολο δηλαδή μόλις €15,98!!!

Η προσφορά αφορά ημερομηνίες Οκτωβρίου, μια ιδανική εποχή για να επισκεφτείτε την όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας!

- Advertisement -

Δείτε λεπτομέρειες, όρους και προϋποθέσεις στη ryanair και κάντε τώρα την κράτηση σας εδώ!

Η προσφορά:

Λίγα λόγια για την Μπρατισλάβα…

Μπορεί να µη µοιάζει µε τον προορισµό των ονείρων σας, ωστόσο είναι µια καλή πρόταση για ένα κοντινό city break και µάλιστα low budget. Η άµεση επαφή της µε τη φύση είναι σίγουρα ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» της Μπρατισλάβα, µε τον Δούναβη να τη διασχίζει, τους ποδηλατόδροµους να περνούν µέσα από την καταπράσινη κοιλάδα του και τον λόφο των Μικρών Καρπαθίων µε το Κάστρο να δεσπόζει στην κορυφή του.

Η γοητευτική –αν και µικροσκοπική– Παλιά Πόλη είναι το κατάλληλο σηµείο για να γνωρίσετε την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, που, σηµειωτέον, κάποτε έστεψε ούτε έναν ούτε δύο, αλλά 19 βασιλείς και βασίλισσες! Κάντε µια βόλτα στα στενά δροµάκια, χαζέψτε τα κτήρια του 18ου αι., βαµµένα σε παστέλ αποχρώσεις, και χαλαρώστε στα δεκάδες cafés κάτω από το άγρυπνο βλέµµα του Κάστρου. Όσον αφορά το πιο σύγχρονο κοµµάτι της, αυτό αντικατοπτρίζεται στην αρχιτεκτονική της σοσιαλιστικής εποχής αλλά και σε µερικούς από τους πιο θεαµατικούς χώρους τέχνης σε όλη την Ευρώπη! Οι αντιθέσεις της, άλλωστε, είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της αύρας της!

Διαβάστε ακόμα:  Ryanair - προσφορά αστραπή: Ταξιδέψτε τον Ιούνιο με έκπτωση 20%!

Διαµονή: Το 4* Art Hotel William βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Μπρατισλάβα και, εκτός από τη βολική του τοποθεσία, χαρακτηρίζεται από µια καλή σχέση ποιότητας – τιµής. Από €81 (www.arthotelwilliambratislava.com). Το 5* Marrol’s Boutique Hotel, στο κέντρο της πόλης και µόλις 200 µ. από τις όχθες του Δούναβη, διακρίνεται για τον ατµοσφαιρικό χαρακτήρα του και τα εξαιρετικά facilities του. Από €165 (marrols-boutique.hotel-rn.com).

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ