Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι έτοιμο να προχωρήσει σε διαγωνισμούς ώστε η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων να αξιοποιηθεί. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανέφερε πως έχει ήδη στελεχωθεί η υπηρεσία που θα είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία και πως προχωρά και η δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους διαγωνισμούς.

Μάλιστα, ανέφερε πως μία από τις μεγάλες επενδύσεις είναι και το νησάκι «Φλέβες» που βρίσκεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 «Η πρώτη προσφορά για τις Φλέβες είναι για μια επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με απόδοση προς το Πολεμικό Ναυτικό, Ταμείο Στόλου, 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, συν τη συμμετοχή του Ταμείου του Στόλου στα κέρδη. Ήδη, ο υποψήφιος επενδυτής έχει υπογράψει “MOU” που τα προσφέρει. Τον συνάντησα στο Άμπου Ντάμπι. Θα είναι την επόμενη εβδομάδα εδώ. Θα χαρώ πολύ, όταν θα έλθει ο επενδυτής, στελέχη της αντιπολίτευσης και της συγκυβέρνησης να έλθετε να τον συναντήσετε, γιατί έχει σημασία να ακούσει ότι υπάρχει μια θετική βούληση και από τη μεριά της αντιπολίτευσης να στηρίξουν τέτοιου είδους επενδύσεις. Αντιλαμβάνεστε ότι με 3,6 δισεκατομμύρια θα δουλέψουν πάνω από είκοσι χιλιάδες άνθρωποι. Θα έχει και απόδοση το Ταμείο των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά θα μπουν έσοδα και στο κράτος. Θα έλθει εδώ, λοιπόν, την άλλη εβδομάδα», ανέφερε ο Υπουργός.

Διαβάστε ακόμα:
Απίστευτο & όμως αληθινό! Μεγάλος καρχαρίας στα ρηχά παραλίας του Ναυπλίου!

Ωστόσο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 1 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωσταντέλλος, ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Καμμένο, του δήλωσε πως οι Φλέβες δεν θα γίνει καμία αξιοποίηση.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ