Ένα βήμα πριν αγγίξει την κορυφή του κόσμου είναι το ξακουστό ξενοδοχείο στο χωριό Αρίστη στα Γιάννενα, Aristi Mountain Resort + Villa, το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Κορυφαίο οικολογικό κατάλυμα στον κόσμο για το 2017» στα Word Travel Awards ( παγκόσμια ταξιδιωτικά βραβεία).

- Advertisement -

Must visit: 4 σημεία για να πάρεις μια καλή γεύση από τα Ιωάννινα!

Λίγα λόγια για το Aristi Mountain Resort + Villa….

Feel like home….

Διασχίζοντας την εντυπωσιακή ξύλινη πόρτα του θα σας καλωσορίσει ένας παραδοσιακός οικισμός, σαν ένα μικρό χωριό μέσα στο χωριό!

 

Φωλιασμένο στην καρδιά της Αρίστης, το ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής συγκρότημα παντρεύει με εκλεπτυσμένο τρόπο την πέτρα με το ξύλο συνδυάζοντάς τα με country style επίπλωση σε γήινες αποχρώσεις.

Στις 10 κομψές ευρύχωρες κατοικίες του, που φιλοξενούν 2-5 άτομα, είναι διάχυτη η προσωποποιημένη φιλοξενία της οικοδέσποινας Λιάνας, οι πολυτελείς ανέσεις, οι χειροποίητες περίτεχνες λεπτομέρειες και η ζεν ατμόσφαιρα που κερδίζουν τους φιλοξενούμενους από την πρώτη στιγμή!

Highlights
Το απολαυστικό πρωινό, που σερβίρεται καθημερινά στο Εν Αρίστη στην πλατεία του χωριού.

 

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν: εξοπλισμένη κουζίνα, κομψή επίπλωση, τζάκι, στρώματα Coco-Mat, WiFi, espressiera, bath amenities.

World Travel Awards 2017: Πρωτιά για ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων

Από €100-240 με πρωινό (Αρίστη, τηλ. 26530 41908, www.artsista.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ